Ѓорче 1932
тој сум...
- Член од
- 17 февруари 2009
- Мислења
- 13.564
- Поени од реакции
- 11.576
Не ме дупчи без врска,те молам.Првата реченица го знае и дете од 10 год, не се заебавај, и не мора да си навивачки едуциран да го знаеш тоа.
Тоа за Вардар/Македонија ЃП/Тетекс моментално е научна фантастика, да соберат повеќе и од 2000 фанови, за нив е премија, знаеш и самиот каква е ситуацијта моментално со другите клубови, да не се заебаваме.
Но, фановите не се виновни. Виновни се челниците во ФФМ, кои го уништија футбалот во МК, како тој домашен, така Репрезентативниот. И за тоа нема толку заитересираност да се проследи домашниот футбал
Убаво пиша ТетексФан каде што ме цитира,до вчера ве немаше никаде во Втора лига,влеговте во Прва лига,ве зеде Австриец што спие на пари,ви направи шампионски тим и ај Балисти се враќаат,не иде тоа така.
Не е научна фантастика биди сигурен,па со Бате Борисов на тогашниот Градски стадион имаше 7000 души,а утакмицата се играше во најголемата жештина.
Зборам за Македонија Ѓорче Петров-Бате Борисов.
Да беа малце појаки Ѓорче,Тетекс и Вардар ќе се чудевте сите што се вика наезда од вистински навивачи,а вие сте моментални шампиони на Македонија,не можете да соберете гледачи на стадион,невидена работа,а играте против Срби