- Член од
- 1 ноември 2008
- Мислења
- 7.396
- Поени од реакции
- 1.880
А Скопје - Велес ?Велес - Скопје
05:11
11:50
14:23
18:14
во кој Велес е попатна станица
05:40 (Битола-Скопје)
06:32 (Гевгелија-Скопје)
07:30 (Битола-Скопје)
07:49 (Кочани-Скопје)
15:27 (Битола-Скопје)
17:49 (Гевгелија-Скопје)
20:18 (Кочани-Скопје)
21:05 (Битола-Скопје)
ако сакаш повеќе информации прати ми порака со твоја е-пошта, ќе ти го испратам цел пдф документ за возниот ред на МЖ Инфраструктура (12-12-2010 - 10-12-2011)
Скопје - ВелесА Скопје - Велес ?
ако не можеш да му помогнеш на некој не одмагај му.....Каде може да се најдат печки на пелети и колкава им е цената на оние од 8 kw?
???ако не можеш да му помогнеш на некој не одмагај му.....
Ќе отидеш во најблиската ветеринарна станица и ќе побараш средство против инсекти. Во мало шишенце е бело е по боја цена од 150-200 ден. Се раствора во вода од 3-5 литри и се прска насекаде како дома така и надвор и едно 6 месеци нема да видиш никаков инсект дома.Значи итно ми е.
Како да го решам проблемот со мравки кај мене во соба?
Пробав со неопетроид, пробав со сол, очигледно не иде зошто пред пола саат ми шетаа дури и по биро.
Или кажете ако знаете некој што прска по домови за такви работи, да испрска кај мене.
Предложете нешто ефикасно
извини _Rocky_ , Помислив дека се сеириш на темава, бидејќи не видов дека веќе е споена...sorry man
има еден магцин на големо .. пантер мисс се вика ...Дали некој знае каде во скопјево има кинески продавници со евтина роба, слушнав имало некоја голема продавница во центар ама не знам точно каде се наога
Фала ти за информацијава, но барав продавница со кинеска роба каде што ке можам да земам производи лично за мене, а не за продавница.има еден магцин на големо .. пантер мисс се вика ...