Пивофест 2011 - 14-17 јули

V

Vollstandig

Гостин
Почудно не моеше да биди 50 денари беше кригла пиво наместо ко лани 70 :)
Иначе стандард, гужва, скара...смрдеа...чад..пијани...20 % што се на пивофест преспиваа в парк, итн...

Член од
16 април 2011
Мислења
607
Поени од реакции
154
Почудно не моеше да биди 50 денари беше кригла пиво наместо ко лани 70 :)
Иначе стандард, гужва, скара...смрдеа...чад..пијани...20 % што се на пивофест преспиваа в парк, итн...
Е ова веќе е за пофалба зошто пивото се смета ко потрошено одма (КА тој што разбира) со тоа и цената би требало да е уште подоле.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Оваа вечер никогаш нема да ја заборам , ЛУДО и НЕЗАБОРАВНО! Чолич бе лелелелеле! <3 Алал да му е !

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Топ беше, Чолич растури. Пофалба за организираноста и катната гаража се избегнаа многу гужви. Олку народ на едно место досега не сум видел :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Топ беше, Чолич растури. Пофалба за организираноста и катната гаража се избегнаа многу гужви. Олку народ на едно место досега не сум видел :)
шубо си зафатив најнапред место лудувавме со другариве пивото на екс и бичиме!!!! Кај тоа телевизорот грТ бевме абе убајни ! :D

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
немаше повеќе народ од цеца, мене така ми изгледаше, стара чаршија, пред бизнис,во паркот беше каде каде послободно за движење, незна за вас ама ме изнасмеа 300 000 на мацко мене :D

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Се тоа убаво пиво фест... ама ако му се примоча на човек поарно да си умре наместо оти ВЦ слабо годинава... слабоооо... :pipi:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Недела 17 Јули од 19:00 натака немаше празна маса, ако сакаш маса ќе чекаш некој да стане и со брзина на светлината да ја зафатиш. Од истото време не можеше ни нормално да се движиш во гужвата а кога почна Чола движењето беше мишн импосибл. Народ видов од скоро секоја точка во државава.
Пивото 30 денари Горско, 40 Даб и 50 Скопско и се останато до 100ка, подобри цени здравје. Скарата супер.
Чола растури, нашите стандард на 90% народ им е сеедно дали пееле Елена и Ламбе.
Алтернативниот стејџ од музика до публика огромен фејл.
--- надополнето: Jul 18, 2011 9:46 AM ---
Се тоа убаво пиво фест... ама ако му се примоча на човек поарно да си умре наместо оти ВЦ слабо годинава... слабоооо... :pipi:
Имаше на повеќе места од тоа веце кабините, а не беа ни далеку за разлика од Пиволенд во Скопје каде болдираниот дел беше во права смисла

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
после Пивофест потоп :) Комуналец има многу работа.....околу споменикот на Александар смрди корни на пиво, искршени шишиња......кикиритки....
ебате Македонска култура ебате....

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
немаше повеќе народ од цеца, мене така ми изгледаше, стара чаршија, пред бизнис,во паркот беше каде каде послободно за движење, незна за вас ама ме изнасмеа 300 000 на мацко мене :D
Грешка си ! Баш обратно мислам дека сега имаше повеќе луѓе отколку за цеца... ;) Ќе видиме ќе кажат на вестите колку посетители имало :P

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Минута време од настапот на Фолтин. :)

И на Суперхикс беше одлично, ама веќе немав сили да стојам, пред да почнат морав на прошетка низ град за да се расонам. :pos:

Респект за Лута рана. :vozbud:

Член од
17 декември 2007
Мислења
28
Поени од реакции
5
Грешка си ! Баш обратно мислам дека сега имаше повеќе луѓе отколку за цеца... ;) Ќе видиме ќе кажат на вестите колку посетители имало :P
нема шанси да имаше повеќе. за цеца неможев блиску да дојдам до бината а камоли да се движам а сности на Чолоч можев слободно и пред бина да стасам не само што можев без проблем си стоев кај камерите.

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
350 илјади посетители на Пиво Фест испиле 250 тони пиво и изеле 120 тони скара

Со голем огномет и со уште поголемиот музички спектакл на Здравко Чолиќ на кои присуствуваа над 130 илјади посетители во три по полноќ заврши годинашниов Пиво Фест.

Во четирите фестивалски денови на најголемата македонска угостителско туристичка атракција во Прилеп престојувале над 350 илјади љубители на ладното пиво, вкусната скара и на топ вечерните журки, во центарот на градот. Испиени се 250 тони пиво и изедени 120 тони скара. Само синоќа во градот регистриран е влез на 30 илјади автомобили.

Балканската поп ѕвезда Чолиќ, како што вели, долго, многу долго ќе го памети Пиво Фест и неговиот синоќешен концерт.

Задоволни од пивофестот безмалку сите. До година ја бараат Шакира. Повеќе штандови за пиво и повеќе скара.

По завршувањето на Пиво Фест и концертот на Здравко Чолиќ полни раце работа за прилепските комуналци.

Организаторите се задоволни од четиридневната забава. Догодина ветуваат уште подобар и поорганизиран Пиво Фест од годинашниов со многу поголеми изненадувања.

Зоран Момироски

Шакира?
Најверојатно се фасцинирани од сознанието дека е македонка.:vozbud::vozbud:

:pos:Немам ништо против, барем малку да се ослободиме од шитот.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
нема шанси аски, памтам на цеца имаше гужва до стара чаршија, овде имаше до штандовите на патот, можеби имаше посетители повеќе од лани ама нема шанси 350 000 да биле, за разлика од лани првите две вечери беа послаби со народ, годинава само во четвртокот имаше така послабо, не ми се веродостојни бројкиве па шо сака нека биди,
--- надополнето: Jul 18, 2011 2:10 PM ---
иначе кој посакува онака внатре во душата александар блажевски да загини во пожар ???
јас само м ??

Kajgana Shop

На врв Bottom