- Член од
- 28 јануари 2010
- Мислења
- 493
- Поени од реакции
- 117
Каран, ти си арен?У Курдистан??
Бугарски муабет![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каран, ти си арен?У Курдистан??
Бугарски муабет![]()
Каран, ти си арен?![]()
Па ние по петричко им викаме гиупциабе цигани и роми е исто само ние ги викаме цигани а они у книшка на родени се водат како роми.. тоа е вајда од временската разлика која поминала од порано до сега уште од германија кога бил хитлер на чело HEIL HITLER!!!
Абе немате Ѓ на тастатура? пробај со ѓупци?Па ние по петричко им викаме гиупци
Наверно каи вас е повеке жега от тука![]()
Па ние по петричко им викаме гиупци
сериозен инцидент во романија
од воен воз кој превезувал боеви глави од романија за бугарија-украдени се 10
се смета дека тоа го сториле цигани од Џурџу
http://news.mail.ru/incident/6360990/?frommail=1
Срамота, овие како Бугарите се, го признаа ОМО пред да влезат во ЕУ, па по некој месец пак го укинаа.
.
Da suverena drzava so del od sosedna drzava i so nevidena tortura vrz nezinite malcinstva.Nie si go gledame nasiot dvor no redno e i vie da si go gledate vasiot neli?Тоа не е работа на цигани. Тоа е нешто во кое учествува држава или сериозна организација.
--- надополнето: Jul 18, 2011 1:27 PM ---
Ти што очекуваш? ОМО Илинден е нешто што би било штетно за бугарскатадржава.На крајот Бугарија е суверена држава. Гледајте си вашиот двор.
Da suverena drzava so del od sosedna drzava i so nevidena tortura vrz nezinite malcinstva.Nie si go gledame nasiot dvor no redno e i vie da si go gledate vasiot neli?
Ние си го гледаме. В Б'лгарија нема странска територија.И што ќе се случи ако ви дадеме територија? Ќе дојдат Албанците и пак ќе ви јаземат.
Па подобро нас да ни ја дадете него ли Турците да ви ја земат.Со 300.000 Албанци ке се снајдеш некако ама со 80 мил Турци вие си знаете најдобро што ке ве снајде.Ние си го гледаме. В Б'лгарија нема странска територија.И што ќе се случи ако ви дадеме територија? Ќе дојдат Албанците и пак ќе ви јаземат.
Па подобро нас да ни ја дадете него ли Турците да ви ја земат.Со 300.000 албанеци ке се снајдеш некако ама со 80 мил Турци вие си знаете најдобро што ке ве снајде.
Многу сакам да ми објасниш што би било штетно за бугарската држава? Признавање на права на малцинства за тебе е штетно?! Патетики...Ти што очекуваш? ОМО Илинден е нешто што би било штетно за бугарскатадржава.На крајот Бугарија е суверена држава. Гледајте си вашиот двор.