Сакам да студирам Архитектура

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Јас присуствував на демото, и го заебав тестот со цртањето.. И ги пропуштив часовите што беа на факсот...:(
Некој совет за мене? :)
Некој приватен курс, книга?
:confused:
Приватен курс кај професоркиве од факултетов шо давет приватни часој. Во случај да имаш вишок 200 евра. :)

Книга за вакви работи јас не сретнав во изминатава година, тука стварно не знам како да ти поможам.

Член од
11 јули 2011
Мислења
4
Поени од реакции
0
Значи да се распрашам на факс за приватни часови.. тоа ми е единствена опција... Ахх... ајде ќе поминам деновиве :cautious:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Има бе по факултетот лепат огласи, исто и земете еден оглас и најдете.

Член од
13 јули 2011
Мислења
6
Поени од реакции
1
Здраво, јас не бев на демо-тестирањето, за тие што беа: дали беше лесно, колку време максимум ви беше дадено за да нацртате еден цртеж? :pipi:

Master!

Доктор Глобил
Член од
5 март 2010
Мислења
68
Поени од реакции
6
Здраво, јас не бев на демо-тестирањето, за тие што беа: дали беше лесно, колку време максимум ви беше дадено за да нацртате еден цртеж? :pipi:
Па не беше многу лесно
Инаку на тестот имаше 10 вежби - 10 цртежи и имаш 45 минути за решавање :)

Член од
13 јули 2011
Мислења
6
Поени од реакции
1
Па не беше многу лесно
Ок, фала :). 10 цртежи за 45 мин - тешко ми звучи:unsure:, ама за кого како тоа. Имаме уште еден месец, така да ќе вежбам посериозно за да ми звучи лесно.:)

Член од
12 јуни 2011
Мислења
95
Поени од реакции
9
Па не беше многу лесно
Какви беа цртежите од прилика? Постои некој учебник или нешто на интернет? Те молам , може ли да објасниш малку подетално?

Член од
8 мај 2010
Мислења
1
Поени од реакции
0
Другар ми беше на подготвителната и на демото и е задоволен од предавањата, ама не е од Скопје па се уште ги нема видено резултатите...па ако некој случајно ги има сликано резултатите од демо тестирањето, ако сака нека прати слика по меил на ristovgorijan@hotmail.com Фала! :)))

Член од
12 јуни 2011
Мислења
95
Поени од реакции
9
Слушнав дека имало Архитектура и дизајн на Гоце Делчев. Точно е ова? Затоа што на интернет не можев да најдам ништо повеќе.

Master!

Доктор Глобил
Член од
5 март 2010
Мислења
68
Поени од реакции
6
Слушнав дека имало Архитектура и дизајн на Гоце Делчев. Точно е ова? Затоа што на интернет не можев да најдам ништо повеќе.
И јас така слушнав дека има во Штип

Член од
12 јуни 2011
Мислења
95
Поени од реакции
9
Член од
21 март 2011
Мислења
30
Поени од реакции
8
И јас така слушнав дека има во Штип
имате и во на Тетовски факултет архитектура... и многу поевтино ќе ве фати уписот него во Скопје...+ тоа тие што се деца на бранители ќе им ги признаваат решенијата... а во други факултети пиши пропало на решението

Член од
20 јули 2011
Мислења
1
Поени од реакции
1
Како и претходниве, и јас сакам да се запишам на архитектура :)
Бев на часовите на факултетот long live асистентот Добре. Е сеа јас сум супер задоволна од часовите ама исто би сакала дома малце да повежбам ама никако не можам да најдам вежби. Претресов книги по нацртна врска нема тоа со она што го цртавме ние. Ако некој може да помогне, ве молам пишете ;)
thank you in advance (y)

Член од
13 јули 2011
Мислења
6
Поени од реакции
1
Како и претходниве, и јас сакам да се запишам на архитектура :)
Бев на часовите на факултетот long live асистентот Добре. (y)
А какви вежби ви даваа на часовите, што цртавте?:)

Член од
4 август 2011
Мислења
1
Поени од реакции
2
Dali nekoj se sekjava kako bese poslednata vezba so perspektiva na demoto? Voopsto ne mi teknuva, a sakav da povezbam bas od toa. Fala odnapred :)

Kajgana Shop

На врв Bottom