М
Мартин`
Гостин
Дај бе, солите памет на '' Гробари '', мислам, сериозно ...![]()
Уствари у право си кај може да солиме памет на некои што го немаат (за воџите мислам на Гробари мислам ..) : )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај бе, солите памет на '' Гробари '', мислам, сериозно ...![]()
Патак...хаха
Па тај....Кими и Кића....
Само што овај друг ќе излезе за едно 30 години...
Ohrid ?дента кога се играше утакмицата партизан-шкендија кими го видов лично во македонија
Братучедми во Охрид ми кажа дека ги видел ланска години овие шо бегаа од таму.дента кога се играше утакмицата партизан-шкендија кими го видов лично во македонија
Серат за името серат,ако не јавно,по форуми,сепак серат за името и не нарекуваат секако,само не со Македонци,како што треба да не нарекуваат.
За Македонија си се филмаат дека е Јужна Србија и дека е дел од Грција,ни сами не знаат што трипаат
Дали така сакаат или им лижат гз на Паокара не знам,не ми е битно тоа,битно е дека мрчат.
Ова најизразено е после нашето признавање на Косово.
Затоа се една од најдобрите навивачки групи во Европа, дека немаат памет.![]()
поточно градиште побарав од него да се сликам и ми рече ставрно не могу друга приликаOhrid ?
Тоо почна 2005...Циганите-паок дојдоа и ставиа транспарент за Македонија..
Од тогаш се напалени гробарите..
Циганите-звезда+делије не се палат по Македонија да е грчка...не толку колку гробарите..
Иронија.......Другар ми од Панчево - СтојановСКИ...чист Македонец...дедому од Паланка ја мислам..
Ене го со Паок шал и со грчки песми во уста..
поточно градиште побарав од него да се сликам и ми рече ставрно не могу друга прилика
^ Кога веќе почна да раскажуваш,раскажи до крај,може и на ПП,баше ме интересира целата приказна околу тоа дали Алкатраз или Јанг Бојс заедно со Саут Фемили сакаат појак Југ или пак се работи за нешто трето.
.
Туку и Киџа и Кими може бурек да му јадат на Жаре Еротика,да си знаете![]()