Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин

Не е Милано ама дека е шугавштина од град, не се согласувам. Чим онаа на Де Геа се согласи да живее ваму :icon_mrgr:
Аман бе? Ако е со вакви слики, пази го градов:

И тука би сакала жена му да дојде... :D Милано си е Милано.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Аман бе? Ако е со вакви слики, пази го градов:

И тука би сакала жена му да дојде... :D Милано си е Милано.
И мене не ми се јасни зашто нејќат во Ск, во Шутка 3 за 100 ќе земаат Луј Витон (е сега и-то во Витон ќе е кирилично ама кој приметува). :pos:

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287

Не е Милано ама дека е шугавштина од град, не се согласувам. Чим онаа на Де Геа се согласи да живее ваму :icon_mrgr:
МИЛАНО Е ПОУБАВ ГРАД ОД МАНЧЕСТЕР...КОГА ВЕКЕ ЗБОРИМЕ РЕАЛНОООООО!!!!
milano.jpg
ПЛОШТАДОТ ДУОМО

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.574
Еве повели

Од 18:00 сме играле? o_O
Јас мислев 15:45 :confused:
Абе не побарав, само реков дека е можно да се најде, т.е. дека најдов јас.
После ќе пастираме, јас мислев дека од 17:00 играме.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
МИЛАНО Е ПОУБАВ ГРАД ОД МАНЧЕСТЕР...КОГА ВЕКЕ ЗБОРИМЕ РЕАЛНОООООО!!!!
Прегледај го приврзокот 32435
ПЛОШТАДОТ ДУОМО
Добро бе не се пали да му се сневиди читај што пишав под сликата. Сум била во Милано 5 пати знам дека е неспоредливо.

BTW, го знаете моето мислење за „трансферов“ ако сте го читале фан клубот. Чил, еинт гона хепен. Пис :)

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Вика, Татоооооооооооооооооооооооооооооо извини што отидов во ББ знам дека се заебавввввввввв спасете меееееееее...

П.С нема првут, користи Вош ен гоу :D
--- надополнето: Jul 14, 2011 1:19 PM ---
Јако НЕ од Бранка, а?...
Знаеш кој е Бранка така? :\

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.800
Поени од реакции
11.405
Ем бранка ем ферги ќе испаднат лажговци на крај...:cenzura::D

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Пак плачете Ибра кога си одеше демек тој носел титули.Ето бил Пипо Инзаги Ињеста му ги местел головите пред гол линијата.Сега за сите вас Ето е бог дали имаше двајца кој бевме за Ето да дојде.Ибра лежејќи ќе дадел 40 гола во Шпанија.
Ако дават добри пари да се продаде Снајдер.Но парите да се вложат во перспективни фудбалери класа фудбалери.
Не би бил за продажба ако имаме фудбалер како Меси или К.Роналдо Ето е во тој ранг но да е 5 години помлад.
Уште бараме ваков фудбалер ѕвезда 23-4 години кој ќе го води тимот.Е таков кога ќе имаме нема да е за продавање.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.997
Поени од реакции
45.437

Aбе и од Ск слична слика може да се извади :)

Не, сериозно, гаден град е, немам ништо против едниот тим од тој град али и голем број на фудбалери кажале дека не можат да се адаптираат на животот таму, за нивните семејства да не правам муабет, за Милано е Старо Нагоричане.
Да не беа Манчестер Јунајтед ко заштитен знак и синоним на тој град, а Манчестер а Портсмаут исто ќе му дојдеше ...
Се знае што е атракција од таа земја ко град, Лондон.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.997
Поени од реакции
45.437
Пак плачете Ибра кога си одеше демек тој носел титули.Ето бил Пипо Инзаги Ињеста му ги местел головите пред гол линијата.Сега за сите вас Ето е бог дали имаше двајца кој бевме за Ето да дојде.Ибра лежејќи ќе дадел 40 гола во Шпанија.
Ако дават добри пари да се продаде Снајдер.Но парите да се вложат во перспективни фудбалери класа фудбалери.
Не би бил за продажба ако имаме фудбалер како Меси или К.Роналдо Ето е во тој ранг но да е 5 години помлад.
Уште бараме ваков фудбалер ѕвезда 23-4 години кој ќе го води тимот.Е таков кога ќе имаме нема да е за продавање.
Ја бев Ибра да се даде за Ето, т.е., давав зелено светло за тој трансфер, истиот став ко тебе го имам и за Снајдер, ама со 40 милиони евра еден Пасторе прашање е дали ќе можат да го земат, исто и Хамшик.

Колку за инфо, Бербатов и Рио кога доаѓаа во Манчестер беа платени над 40 милиони евра, така да Интер премногу ќе се поебат ако не ја поместат нагоре границата на своите барања.

Башка, нема да биде лошо и покрај замена за Снајдер, да земат уште едно големо засилување, бидејќи кога Ибра си отиде дојдоа Снајди, Ето, а претходно и Милито а покрај нив дојдоа и Мота и Лусио, ај Мота ок, ама и Лусио важеше за голем играч.
--- надополнето: Jul 14, 2011 1:28 PM ---
слушајте ми го зборов, оваа малава кај ќе му каже таму иде он... додека е она среќна во Милано, ич не му ја мислиме....

Ради малава и коса си пресади :)

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Ја бев Ибра да се даде за Ето, т.е., давав зелено светло за тој трансфер, истиот став ко тебе го имам и за Снајдер, ама со 40 милиони евра еден Пасторе прашање е дали ќе можат да го земат, исто и Хамшик.

Колку за инфо, Бербатов и Рио кога доаѓаа во Манчестер беа платени над 40 милиони евра, така да Интер премногу ќе се поебат ако не ја поместат нагоре границата на своите барања.

Башка, нема да биде лошо и покрај замена за Снајдер, да земат уште едно големо засилување, бидејќи кога Ибра си отиде дојдоа Снајди, Ето, а претходно и Милито а покрај нив дојдоа и Мота и Лусио, ај Мота ок, ама и Лусио важеше за голем играч.
Според мене ако се даде Снајдер Интер нема да зема замена за него бидејќи земаше веќе таков Алварез кој игра и поназад ако треба може и крило да игра плус Гасперини сега се мачи да му најде место на Снајдер бирејќи не игра тој со плеј во формација.
Така да соиред мене Интер ќе земе крилен напаѓач.Но недај боже Паласио дури ни Вучинич.Санчез,Агуеро или Тевез.Санчез веќе слушам во Барса тој ни беше прв пик.
А за Пасторе овој Зампарини намерно му крева цена велат за 25+ играч ќе го продаде.

Kajgana Shop

На врв Bottom