Фан Клуб: Партизан

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Местото од каде што јас имам корени се пола присилени торбеши и никогаш во минатото и сега не сме имале проблеми како фамилија со нив ниту па другите православни фамилии, ниту па некој од нив спомнал за било каква омраза на верска база, туку баш напротив, не ги интересира тоа. Реков да не генерализира, ништо друго.
Слушај,или јас имам контакт со нив или друг чоек на форумов да пукнит,ретки се оние шо се осеќаат и се декларираат како Македонци повеќе од нив,иако ужасно ги мразат Албанците,нивниот јазик и сл ама скриено имаат една омраза према нас(зошто не сме ги прифаќале како православните македонци).Во тоа што го вели Торбеш ретко верувај,тие се со партијата КДВ(кај дува ветрот).

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Не генерализирај.
Вауууу:).Тогаш зошто мнозинството Турци и Босанци од Скопје навиваат за Шљога,а не за Вардар?Секаде има исклучоци,но гледај генерално,а не поединечно.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да гледав генерално за сите народи ќе бев опсипано исфрустриран гад од човек ;) Невермајнд, само реков да не генерализирате, ништо друго, продолжете на темава :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Вауууу:).Тогаш зошто мнозинството Турци и Босанци од Скопје навиваат за Шљога,а не за Вардар?Секаде има исклучоци,но гледај генерално,а не поединечно.
Тие членови на партијата КДВ,како што го наведе примеров и ти,ретки се тие исклочоци,не знам Комити ама Турци или Босанци знам членови на ЦПБ и тоа од Чаир се.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Ќе вадеа позитивен резултат .... на плејстејшн може ама на ЈНА не!! ПОЛНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЊЕ!

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Тие членови на партијата КДВ,како што го наведе примеров и ти,ретки се тие исклочоци,не знам Комити ама Турци или Босанци знам членови на ЦПБ и тоа од Чаир се.
Тоа друже се всушност Шверцери коишто одеа со ЦПБ ,затоа Фемили ги заебаваа;).Од Скопје сум и ја знам многу подобро ситуација од тебе.
--- надополнето: Jul 13, 2011 11:19 PM ---
Во Комити има торбеши и Босанци па и некој турци.
Имаше друже во 90те години,но денеска нивниот број е минорен скоро незабележителен.Скоро сите Турци и Босанци навиваат денес за Слога.Тоа ед факт.И самиот го знаеш тоа.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.540
Поени од реакции
29.107
Точно но сепак ги има во мал број. Ама не е тоа темата на конверзација ќе продолжиме ако те интересира нешто :)

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Точно но сепак ги има во мал број. Ама не е тоа темата на конверзација ќе продолжиме ако те интересира нешто :)
После тепачката на Кале за црквата музеј кого мислиш дека Турците и Босанците би подржале?Комитите или Шверцерите?Можеме до утре да се лажеме,но и јас и ти добро ја знаеме состојбата каква е.Слога е муслимански клуб и сите муслимани навиваат за него без разлика на националност.Тоа е факт.

Член од
1 април 2011
Мислења
25
Поени од реакции
3
ilir e albanec i site albanci vo bitola gi imaat smeneti prezimjata .. imeto pokazuva sto e ne treba da se prasa

Kajgana Shop

На врв Bottom