Шкендија - Партизан квалификации ЛШ

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе какви Балисти,можда резервиве ќе облечат некоја маица и таму пикнати во некое ќоше ќе се сликаат и биле.Кај се оди бе во БГ со едно комбе,тие да одеа сега полн ќе беше форумов до слики и фалења.Пак овој поздрав од Београд,да беше таму прво ќе пишеше поздрав од Ниш,ако преживееше таму,до БГ е долг патот за вас.

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.144
Поени од реакции
8.107
abe dzabe komentirate ko nikoj od vas ja nema shkendija gledano(osven tie sho se balisti na forumov)..ima shansi shkendija spored mene
ne se tie mnogu sjajni

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.179
Поени од реакции
18.251
abe dzabe komentirate ko nikoj od vas ja nema shkendija gledano(osven tie sho se balisti na forumov)..ima shansi shkendija spored mene
ne se tie mnogu sjajni
Исто мислам.Не знам зошто.0-2 гола ја пробав.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Партизан го неам глеано... Шкендија ја иам неколку пати сезонава.
Се некако ми иде дека ќе биде доста тврд натпревар, очекувам победа на Партизан, али не убедлива, до 2 гола разлика.

Г

Грејвдигер

Гостин
^^ Има шанси да изгуби помалку од 3 гола. :)

Јасно е дека Партизан е фаворит, минатата година играше во ЛШ и 4 пати по ред е шампион на Србија. Напаравија доста промени во тимот и некак нормални ми се коментарите од типот дека се послаби од лани и дека не се добро уиграни. Двајцата централни дефанзивци си заминаа (Савиќ - Манчестер Сити, Крстајиќ - спортски директор во клубот). Како замена за Крстајиќ е доведен Иванов, а како втор централен дефанизев е Станковиќ кој баш и не е бил во старните 11, ама кога веќе нема друг за таа позиција тој ќе е решенито за вечерва.
Миљковиќ е повреден и десно во одбраната ќе игра Ранковиќ кој 10 години играше во Холандија, а на другата страна стандардно е нашиот Лазевски кој таа година доби конкуренција за таа позиција - Волков од Шериф, колку е добар не знам пошто слабо ги пратев подготовите на Партизан и не знам колку добро се покажал.
Средината ќе се игра со таа „diamond“ формација. На крилните позиции ќе се Бабовиќ и Илиќ кои не им е таа позицијата, ама и прошлата година играа како крила и покажаа креативна игра и асистенции, а како офанизвен централен играч ќе е Вукиќ кој не е баш во добра форма и е бавен. Во напад ќе биде Едуаро и шанса во првите 11 ќе добие Шчеповиќ.

Победа на Партизан ќе има сигурно, само не се знае со колку гола разлика. :)

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Лазевски мислам нема да игра.

Очекувам победа на Партизан од 4 гола разлика.:icon_mrgr:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
ne se tie mnogu sjajni
Прашање е како играчите на Шкендија ќе се снајдат на ЈНА, сепак првпат во кариерата играат пред 40 илјади публика и тоа не било каква публика, туку Гробари.
Немаат никакво искуство во квалификациони натпревари во Европа и одозгора чувствуваат огромен притисок заради противникот.

B

Beck's

Гостин
ne se naogam u MKD pa ako moze nekoj da mi najde nekoj dobar link,so nema da secka,bar da bide podobar od drugite mislam.Alsat ne moze da gi fatam ovdeka,fala odnapred,

P.s Ajmo Shkendi,so sreka neka ni e vecerva

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Добро бе што се дивите ко точак на удолница?
Што се србите со 3 нозе родени ние со 1? Не се знае фудбал е, се врти топката, бог да чува сте. Ќе изгуби ќе изгуби јебига нема курињата да ви пораснат.
Спортски е да се надеваж и затоа и се игра и играат.
ТОлку од мене.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Добро исполнет стадионот со оглед на противникот,иам Гробари сега лом да прават.Балистиве сигурно ќе ископираат нешто за во реваншот.:cool:
--- надополнето: Jul 13, 2011 6:32 PM ---
Повеќе Српски ознаки отколку од Партизан.:D

Член од
23 февруари 2008
Мислења
869
Поени од реакции
477
Брао бе Шкендија успеавте и делии да натерате да го гледаат партизан хахаха

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop