Порачки од iOffer

• Креатор на темата Креатор на темата D31
  • Време на започнување Време на започнување

D31

Член од
6 јули 2011
Мислења
48
Поени од реакции
13
Луѓе пред некој ден ја најдов оваа страна (мислам дека никој ја беше ставил на форумов) http://www.ioffer.com/ ја разгледав и видов дека има мн добри рабори кој воопшто не се скапи пишува дека се изпурачува секаде. мене ме интересираше дали има некој порачано нешто од тука и дали му стингало.бендисав неколку работи кој се дупло поевтини од кај нас па сакам да си ги порачам но незнам несакам за џабе да си фрлам парите.И уште нешто дали се плача нешто царина марина такви работи ?? :cautious:

го сакам ова ..ако порачаш нешто, и ако ти стаса, кажи ми :)

Луѓе пред некој ден ја најдов оваа страна (мислам дека никој ја беше ставил на форумов) http://www.ioffer.com/ ја разгледав и видов дека има мн добри рабори кој воопшто не се скапи пишува дека се изпурачува секаде. мене ме интересираше дали има некој порачано нешто од тука и дали му стингало.бендисав неколку работи кој се дупло поевтини од кај нас па сакам да си ги порачам но незнам несакам за џабе да си фрлам парите.И уште нешто дали се плача нешто царина марина такви работи ?? :cautious:
Drugar mi poraca kosula i mu stigna ama vo Bugarija kaj negovi rodnini, kvalitetot bese daleku daleku poslab otkolku na slikata. Jas poracav maica ama ni m od maica ne primiv a pa nitu plativ. Ne mi izleze ni toa sto e Connect with PayPal. Demek ke sum platel koga ke se uklucel prodavacot ama nisto. (kolku za informacija imam akaunt na paypal). Kojznae sto bese rabotata. A za eftini raboti ima i toa mnogu.
Ako slucajno nekoj uspeal da kupi nesto od tamu so isporaka do nasava Makedoniicka neka kaze :)

да не кобам ама некако многу ми е сумјива странава ... ке да се 90% од производите кинески копии :)

Остај што пишува гледај шо прават. И попот вика не кради,не лажи ( а со рацете граба од тоа парите по иконите оставени) :pos:
Abe brat, ako vide Hong-Kong pisuva :icon_lol:
Edit: na povekjeto

незнам ке рискирам најдов една торбичка за тел. 120 ден ке видам ако стаса добр ако не 120 денари а биле а небиле ;)

незнам ке рискирам најдов една торбичка за тел. 120 ден ке видам ако стаса добр ако не 120 денари а биле а небиле ;)
Postiraj posle ako ne te mrzi :)

Што се деси бе? Стигна торбичката? :)

Па овде горе доле е истата работа што се нуди на ебај.

Луѓе дали има некој порачано од http://www.ioffer.com/ ?
Дали знај некој дали е сигурно да се порачва од ова страна и дали стигаат работите?

пс: незнаеф кај да ја отворам темата зато во општи ја кладоф, преместете ја ако треба.

Во Интернет и мрежи имаш подфорум Интернет трговија

Искрено прв пат слушам за странава,јас dx и aliexpress ги користам,али оваа ме запрепасти. Отворам collectibles па militaria и прати шо ми нуди :eek::eek::eek:
цела унифомра за 550 долари човече,дали уопште легално е да се носи ваква o_O

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom