Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.966
Поени од реакции
45.240
Абе го продавате Снајдер :D ?
Па ако САФ даде 40 милиони евра ( а може и повеќе ), може и ќе го земат, од една страна Интер не се условени да го продаваат, од друга, Малага кои имаат богати сопственици напињаат за него што значи цената по автоматизам ќе му расте.
А Ферги над 35 никад не би дал за Снајди, од друга страна Снајдер никогаш не би играл за Малага, мене ова лично ми е неизводливо, така да ќе биде исти случај ко и Маикон лани, ќе остане.

Т.е. Маикон немаше ништо против заминување во Реал, Снајдер се изјасни при презентацијата на дресови што сака во иднина.
"When you wear the jersey of your team and see that the fans at the stadium wearing this you are proud. The city is gorgeous, the club is amazing, I enjoy every single day. I can not wait to start the new season, and we give the best yet. "

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Па ако САФ даде 40 милиони евра ( а може и повеќе ), може и ќе го земат, од една страна Интер не се условени да го продаваат, од друга, Малага кои имаат богати сопственици напињаат за него што значи цената по автоматизам ќе му расте.
А Ферги над 35 никад не би дал за Снајди, од друга страна Снајдер никогаш не би играл за Малага, мене ова лично ми е неизводливо, така да ќе биде исти случај ко и Маикон лани, ќе остане.

Т.е. Маикон немаше ништо против заминување во Реал, Снајдер се изјасни при презентацијата на дресови што сака во иднина.
Од што имаат пари не знаат што прават. Се купувала ли Малага??? :)
Од сите тимови на светов...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.966
Поени од реакции
45.240
Од што имаат пари не знаат што прават. Се купувала ли Малага??? :)
Од сите тимови на светов...
Eeeee, тоа да видиш. :)
Ја знам Валенсија беше во грди долгови, поидеален тим за шопинг од Шпанија нема од нив, во Италија ретко кој би инвестирал вака поради високите даноци, затоа во таа земја ваквите примери се ретки, скоро и да ги нема.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
A и со Монтоливо наеднаш спласнаа шпекулациите,има нешто ново ?
Желба ми е да дојде во Интер.
Пред некој ден читав демек ќе сме го давале Сантон за Монтливо

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Пред некој ден читав демек ќе сме го давале Сантон за Монтливо
Па одговара ако е трампа глава за глава,во одбраната моментално топ се нашиве,средниот ред е проблематичен и Монтоливо одлично би дошол.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
И ја не знам, штом имаат неограничено пари, како што пишуваше во еден артикл, што не си почнат од Меси? :)
Ја така би играл со нивните пари...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Некогаш не ги разбирам газдиве на одредени фудбалски клубови..баш го делам истото размислување како тебе Иосоно барем од толку европски фудбалски клубови се купувало ли баш Малага?????..што сакаат да постигнат со овој клуб??..која му е математиката??..колку ли приходи ќе придонесат и кој знае дали ќе ги вратат парите за повеќе сезони колку што се очекува да бидат газди??..зарем со просечни играчи како Хоакин и Баптиста очекуваат да прават чуда и да се обидат да ангажираат играчи од калибарот на Снајдер со неиграње во ЛШ и со поголема плата??. ако на играчот му е за Пари ќе оди комотно во Манчестер Сити или Реал Мадрид а не да се тантери во Малага...а и каков проект покрај Реал и Барселона ќе му понудат еве да речиме на Снајдер газдите на Малага???..некогаш овие шпекулации не ми се логични и својствени и се дотолку дебилни што ме тераат да мислам дека сепак кај нас во МКД и не сме дотолку прости и изолирани.....

Ф

Фил Ајви

Гостин
не им е цел да ги вратат парите (реално гледано тоа е малку веројатно) туку тимот да стекне слава и да биде познат благодарение на нив, затоа и бираат послаби и условно кажано понепознати тимови

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

Весли вакво нешто изјавуваше и 2009та, дека сака да остане у Реал, дека му се допаѓа животот таму, дека Реал му бил омилен клуб и тн... И тогаш управата го истурка на сила да замине, и го украдовте вие. Е сеа таква ситуација сигурно нема у Интер моментално, пошто не е вишок, али висока понуда Морати (можеби) не би одбил. :)

Сеа фала богу нема да забега у Малага, али на пример Јунајтед...

Зборот ми е, дека ова што изјавува немора да значи нешто, зошто исто изјавуваше и во 2009та... :)

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Единствено логично објаснување е дека Шеикот ја купил Малага за неговиот 7-8 годишен внук да си има играчка... :) Кога ќе му здосади ќе ја фрли и тоа е...
--- надополнето: Jul 9, 2011 11:47 PM ---
не им е цел да ги вратат парите (реално гледано тоа е малку веројатно) туку тимот да стекне слава и да биде познат благодарение на нив, затоа и бираат послаби и условно кажано понепознати тимови
Не знам, сепак е ужано лош избор. Што фали што вика Син, си ја купуваш Валенсија и ја правиш европски првак... они барем имаат финалиња во ЛШ и реноме со кое можат да привлечат поголеми имиња. Башка се од убав и познат град со долга традиција... А Малага се ми се чини ќе заврши како Фулам... и тие се пуфтаа многу, но си останаа просечен тим.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Па добро бе да му *ам мајката најдоа баш Малага да ја купат во таква страшна конкуренција ако се знае дека секоја година тука се Атлетико Мадрид,Валенсија,Виљареал,Билбао,Севиља....во сите овие клубови имаат поидеални услови за да направат подобра екипа и да направат повеќе профит од вложеното и да стекнат поголема слава..(иако тоа е невозможно ако се знае дека играат во лига против Барселона и Реал Мадрид) па да се радуваат на куп на Шпанија и не вреди покрај толкав голем труд....разбирам дека си имаат сигурно некаква математика со купувањето на Малага но некако ми е нелогична освен ако имаат повеќе пари за фрлање и да даваат за курташак!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ае па и вие мислите се разбираат од фудбал тие, ќе видат некој клуб и ќе речат е оној има убави дресови/име, ми се свиѓа, ќе го купам :))))

Kajgana Shop

На врв Bottom