Па ако САФ даде 40 милиони евра ( а може и повеќе ), може и ќе го земат, од една страна Интер не се условени да го продаваат, од друга, Малага кои имаат богати сопственици напињаат за него што значи цената по автоматизам ќе му расте.Абе го продавате Снајдер ?
"When you wear the jersey of your team and see that the fans at the stadium wearing this you are proud. The city is gorgeous, the club is amazing, I enjoy every single day. I can not wait to start the new season, and we give the best yet. "
Од што имаат пари не знаат што прават. Се купувала ли Малага???Па ако САФ даде 40 милиони евра ( а може и повеќе ), може и ќе го земат, од една страна Интер не се условени да го продаваат, од друга, Малага кои имаат богати сопственици напињаат за него што значи цената по автоматизам ќе му расте.
А Ферги над 35 никад не би дал за Снајди, од друга страна Снајдер никогаш не би играл за Малага, мене ова лично ми е неизводливо, така да ќе биде исти случај ко и Маикон лани, ќе остане.
Т.е. Маикон немаше ништо против заминување во Реал, Снајдер се изјасни при презентацијата на дресови што сака во иднина.
Eeeee, тоа да видиш.Од што имаат пари не знаат што прават. Се купувала ли Малага???
Од сите тимови на светов...
Пред некој ден читав демек ќе сме го давале Сантон за МонтливоA и со Монтоливо наеднаш спласнаа шпекулациите,има нешто ново ?
Желба ми е да дојде во Интер.
Па одговара ако е трампа глава за глава,во одбраната моментално топ се нашиве,средниот ред е проблематичен и Монтоливо одлично би дошол.Пред некој ден читав демек ќе сме го давале Сантон за Монтливо
И глупаво изгледа налет тоа...за Снајдер како играч пред се!Official Sneider goes to Malaga,,,,
Некако нема логика
Весли вакво нешто изјавуваше и 2009та, дека сака да остане у Реал, дека му се допаѓа животот таму, дека Реал му бил омилен клуб и тн... И тогаш управата го истурка на сила да замине, и го украдовте вие. Е сеа таква ситуација сигурно нема у Интер моментално, пошто не е вишок, али висока понуда Морати (можеби) не би одбил.Па ако САФ даде 40 милиони евра ( а може и повеќе ), може и ќе го земат, од една страна Интер не се условени да го продаваат, од друга, Малага кои имаат богати сопственици напињаат за него што значи цената по автоматизам ќе му расте.
А Ферги над 35 никад не би дал за Снајди, од друга страна Снајдер никогаш не би играл за Малага, мене ова лично ми е неизводливо, така да ќе биде исти случај ко и Маикон лани, ќе остане.
Т.е. Маикон немаше ништо против заминување во Реал, Снајдер се изјасни при презентацијата на дресови што сака во иднина.
Не знам, сепак е ужано лош избор. Што фали што вика Син, си ја купуваш Валенсија и ја правиш европски првак... они барем имаат финалиња во ЛШ и реноме со кое можат да привлечат поголеми имиња. Башка се од убав и познат град со долга традиција... А Малага се ми се чини ќе заврши како Фулам... и тие се пуфтаа многу, но си останаа просечен тим.не им е цел да ги вратат парите (реално гледано тоа е малку веројатно) туку тимот да стекне слава и да биде познат благодарение на нив, затоа и бираат послаби и условно кажано понепознати тимови