Фан Клуб: Работнички

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Работнички уште еднаш докажува дека е најдобар МАКЕДОНСКИ фудбалски клуб. верувам дека ќе стигнат далеку.

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.415
Поени од реакции
5.617
И официјално Антонио Бујчевски од Пелистер потпиша за Работнички, добар напаѓач ќе имате добар избор на Работнички !!!

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
abe eden dobar u pm !! neka zemat od stranstvo nekoj be od propalici kupuvaat

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.941
Поени од реакции
4.457
а вие толку се исплашивте од моите коментари и тие толку ве болат па ко дашина одите по мене... и следите шо пишувам!!! опаааааааааа каков комлимент!!! ај сеа гитла!!!
Срцев Болесник :((

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.198
Поени од реакции
75.794
Море Мишевски и Кире Трајковски сте ги вратиле во тимот годинава а?:)
И вие имате еден куп врскаџии во тимот да му ебеш мајката....:D

Член од
7 јули 2011
Мислења
15
Поени од реакции
22
Честито победа импресивни 7-1 најавува добро второ коло со многу ГОЛОВИ мислам дека многу лесно ке поминете преку Јувенес/Догана одмор пред 3 коло и браво за младиот Дарко Велковски само 16 години 2 добри пасови одлично деби за него во Евро Куповите очекувам според тоа што го видов многу од него играчи на таа позиција со голем квалитет немаме па во иднина верувам дека ке може да сметаме на него во Националниот Тим на Македонјиа
--- надополнето: Jul 8, 2011 5:58 AM ---
Работнички уште еднаш докажува дека е најдобар МАКЕДОНСКИ фудбалски клуб. верувам дека ќе стигнат далеку.
Во 3 коло малку потешко далеку поквалитетни екипи во ждрепката како еден Атлекио М.,Палермо итн
но не верувам дека Работнички ке се предаде така лесно поголеми екипи поголема желба за надигрување и победа сепак е ова фудбал се е можно искрено моја најголема желба е да ги видам Олимпијакос или Паок на Градски во тој дуел не верувам дека квалитетот ке одлучува вистинска војна за победа

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
отсега можам да кажам честито пласман во трето коло
работнички секоја година игра одлично во уефа натпреварите ама во лигата се за никаде

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
и 3-то коло не е лошо... можеби таму ќе му се посреќи со некој од послабите тимови па ќе стигнат до 4-то коло:rolleyes: но сепак и до 3-то коло да стигнат ќе имаат доволно пари за нови добри играчи...

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.913
Поени од реакции
7.497
отсега можам да кажам честито пласман во трето коло
работнички секоја година игра одлично во уефа натпреварите ама во лигата се за никаде
Следнава сезона со Вардар ,лигата повторно ќе заличи на нешто,очекувам интересни дерби утакмици и битка за титулата до крај,Честито победа.

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
честит пласман во наредната рунда!!! со оглед на противникот можиме да очекуваме ваш пласман во 3 коло и ајде донесете пак некое големо име во македонија!!!

Член од
7 јули 2011
Мислења
15
Поени од реакции
22
и 3-то коло не е лошо... можеби таму ќе му се посреќи со некој од послабите тимови па ќе стигнат до 4-то коло:rolleyes: но сепак и до 3-то коло да стигнат ќе имаат доволно пари за нови добри играчи...
Со ова последното не се согласувам,80% кој следат Мак Екипи со излес во Е или Репрезентацијата сметаат дека 3 коло во квалификации за ЛГ или ЕК или 4 место во групи за ЕП е добар РЕЗУЛТАТ!!!
Значи не знаеме ни со кого ке паднеме 3 коло или во плејофот и ние се ПРЕДАВАМЕ!!!
Да дојде на пример Атлетико М. и полн ГРАДСКИ па ШТО!!! Оди Шпанија ГЛЕДАЈ СИ ГИ. Ке си дојдеме на стадион како лани Работнички против Ливерпул и што ке видиме 15000 македонци со ЦРВЕН ДРЕС ама оној на ПРОТИВНИКОТ!!!
Се предаваме пред време,кога ке стисне целата јавност (не ме сфакајте погрешно не барав победа на тој дуел) ама не и такво фудбалско издание на Работнички!!!
За тоа не е виновен играчкиот кадар туку виновниците се овие 15000 предавници,медиумите Ливерпул со овој или оној состав суперион(тоа е навистина така не негирам) ама никогаш не треба да се предадеме пред ВРЕМЕ!!!
Никогаш не сум слушна најава на пр. Динамо или Партизан дошол Арсенал и се е ГОТОВО!!!
Поентата ми е овие две екипи (далеку поквалитетни од нас ама со ист далеку поквалитетен противник) никогаш не се предале,се борат до крај со се и сешто дали било ФУДБАЛСКИ или НЕ!!!
Не како МЃ Петров против Бате или Работнички против Ливерпул како ЖЕЛКИ!!!
Ама тие клубови никој не ги отпишува никој не носи дрес од Арсенал сите се надеваат на изненадубање затоа и даваат се од СЕБЕ!!!
Се што барам е малку ПОГОЛЕМ ОПТИМИЗАМ

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
Со ова последното не се согласувам,80% кој следат Мак Екипи со излес во Е или Репрезентацијата сметаат дека 3 коло во квалификации за ЛГ или ЕК или 4 место во групи за ЕП е добар РЕЗУЛТАТ!!!
Значи не знаеме ни со кого ке паднеме 3 коло или во плејофот и ние се ПРЕДАВАМЕ!!!
Да дојде на пример Атлетико М. и полн ГРАДСКИ па ШТО!!! Оди Шпанија ГЛЕДАЈ СИ ГИ. Ке си дојдеме на стадион како лани Работнички против Ливерпул и што ке видиме 15000 македонци со ЦРВЕН ДРЕС ама оној на ПРОТИВНИКОТ!!!
Се предаваме пред време,кога ке стисне целата јавност (не ме сфакајте погрешно не барав победа на тој дуел) ама не и такво фудбалско издание на Работнички!!!
За тоа не е виновен играчкиот кадар туку виновниците се овие 15000 предавници,медиумите Ливерпул со овој или оној состав суперион(тоа е навистина така не негирам) ама никогаш не треба да се предадеме пред ВРЕМЕ!!!
Никогаш не сум слушна најава на пр. Динамо или Партизан дошол Арсенал и се е ГОТОВО!!!
Поентата ми е овие две екипи (далеку поквалитетни од нас ама со ист далеку поквалитетен противник) никогаш не се предале,се борат до крај со се и сешто дали било ФУДБАЛСКИ или НЕ!!!
Ама тие клубови никој не ги отпишува никој не носи дрес од Арсенал сите се надеваат на изненадубање затоа и даваат се од СЕБЕ!!!
работнички нема навивачи се знае зашто сите одат на стадион за да го гледаат противникот

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
не реков јас дека треба дасе откажат... но замисли со овие пари раборнички може да направи тим што следната сезона ќе може да игра против големите тимови како ливерпул, атлетико мадрид и тие да се плашат дали ќе победат или ќе се лизнат ;)....мене не ми е гајле дали ќе дојде тре фиори од сан марино или реал мадрид/барселона...јас сакам сите да видат дека и во македонија се игра фудбал, а единствен тим во моментов што може да го докаже тоа е работнички. сите знаеме дека работнички нема да се предаде без разлика кој ќе дојде во скопје. изиграа со неколку силни екипи досега:лил,болтон,базел,ливерпул и со сите го дадоа максимумот, затоа верувам дека кој и да дојде во третото а дај боже и во четвртото коло момците ќе го дадат најдоброто од себе....

Kajgana Shop

На врв Bottom