jovanovski
Motherfucker Jones
- Член од
- 30 јуни 2008
- Мислења
- 3.789
- Поени од реакции
- 1.294
Работнички уште еднаш докажува дека е најдобар МАКЕДОНСКИ фудбалски клуб. верувам дека ќе стигнат далеку.
Срцев Болесника вие толку се исплашивте од моите коментари и тие толку ве болат па ко дашина одите по мене... и следите шо пишувам!!! опаааааааааа каков комлимент!!! ај сеа гитла!!!
150 денари.Колку е карта вечер за на градски?
Во 3 коло малку потешко далеку поквалитетни екипи во ждрепката како еден Атлекио М.,Палермо итнРаботнички уште еднаш докажува дека е најдобар МАКЕДОНСКИ фудбалски клуб. верувам дека ќе стигнат далеку.
Следнава сезона со Вардар ,лигата повторно ќе заличи на нешто,очекувам интересни дерби утакмици и битка за титулата до крај,Честито победа.отсега можам да кажам честито пласман во трето коло
работнички секоја година игра одлично во уефа натпреварите ама во лигата се за никаде
Со ова последното не се согласувам,80% кој следат Мак Екипи со излес во Е или Репрезентацијата сметаат дека 3 коло во квалификации за ЛГ или ЕК или 4 место во групи за ЕП е добар РЕЗУЛТАТ!!!и 3-то коло не е лошо... можеби таму ќе му се посреќи со некој од послабите тимови па ќе стигнат до 4-то колоно сепак и до 3-то коло да стигнат ќе имаат доволно пари за нови добри играчи...
работнички нема навивачи се знае зашто сите одат на стадион за да го гледаат противникотСо ова последното не се согласувам,80% кој следат Мак Екипи со излес во Е или Репрезентацијата сметаат дека 3 коло во квалификации за ЛГ или ЕК или 4 место во групи за ЕП е добар РЕЗУЛТАТ!!!
Значи не знаеме ни со кого ке паднеме 3 коло или во плејофот и ние се ПРЕДАВАМЕ!!!
Да дојде на пример Атлетико М. и полн ГРАДСКИ па ШТО!!! Оди Шпанија ГЛЕДАЈ СИ ГИ. Ке си дојдеме на стадион како лани Работнички против Ливерпул и што ке видиме 15000 македонци со ЦРВЕН ДРЕС ама оној на ПРОТИВНИКОТ!!!
Се предаваме пред време,кога ке стисне целата јавност (не ме сфакајте погрешно не барав победа на тој дуел) ама не и такво фудбалско издание на Работнички!!!
За тоа не е виновен играчкиот кадар туку виновниците се овие 15000 предавници,медиумите Ливерпул со овој или оној состав суперион(тоа е навистина така не негирам) ама никогаш не треба да се предадеме пред ВРЕМЕ!!!
Никогаш не сум слушна најава на пр. Динамо или Партизан дошол Арсенал и се е ГОТОВО!!!
Поентата ми е овие две екипи (далеку поквалитетни од нас ама со ист далеку поквалитетен противник) никогаш не се предале,се борат до крај со се и сешто дали било ФУДБАЛСКИ или НЕ!!!
Не како МЃ Петров против Бате или Работнички против Ливерпул како ЖЕЛКИ!!!
Ама тие клубови никој не ги отпишува никој не носи дрес од Арсенал сите се надеваат на изненадубање затоа и даваат се од СЕБЕ!!!
Се што барам е малку ПОГОЛЕМ ОПТИМИЗАМ
не реков јас дека треба дасе откажат... но замисли со овие пари раборнички може да направи тим што следната сезона ќе може да игра против големите тимови како ливерпул, атлетико мадрид и тие да се плашат дали ќе победат или ќе се лизнатСо ова последното не се согласувам,80% кој следат Мак Екипи со излес во Е или Репрезентацијата сметаат дека 3 коло во квалификации за ЛГ или ЕК или 4 место во групи за ЕП е добар РЕЗУЛТАТ!!!
Значи не знаеме ни со кого ке паднеме 3 коло или во плејофот и ние се ПРЕДАВАМЕ!!!
Да дојде на пример Атлетико М. и полн ГРАДСКИ па ШТО!!! Оди Шпанија ГЛЕДАЈ СИ ГИ. Ке си дојдеме на стадион како лани Работнички против Ливерпул и што ке видиме 15000 македонци со ЦРВЕН ДРЕС ама оној на ПРОТИВНИКОТ!!!
Се предаваме пред време,кога ке стисне целата јавност (не ме сфакајте погрешно не барав победа на тој дуел) ама не и такво фудбалско издание на Работнички!!!
За тоа не е виновен играчкиот кадар туку виновниците се овие 15000 предавници,медиумите Ливерпул со овој или оној состав суперион(тоа е навистина така не негирам) ама никогаш не треба да се предадеме пред ВРЕМЕ!!!
Никогаш не сум слушна најава на пр. Динамо или Партизан дошол Арсенал и се е ГОТОВО!!!
Поентата ми е овие две екипи (далеку поквалитетни од нас ама со ист далеку поквалитетен противник) никогаш не се предале,се борат до крај со се и сешто дали било ФУДБАЛСКИ или НЕ!!!
Не како МЃ Петров против Бате или Работнички против Ливерпул како ЖЕЛКИ!!!
Ама тие клубови никој не ги отпишува никој не носи дрес од Арсенал сите се надеваат на изненадубање затоа и даваат се од СЕБЕ!!!
Се што барам е малку ПОГОЛЕМ ОПТИМИЗАМ