Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Прочитав некаде дека Ди Бенедето сака да ги раскине договорите со Капа и Винд.

Абе како што нас ќе ни ги договорат Вориор Спортс така и вас ќе ви најдат некои нови ама за многу пари.Инаку од Вориор Спортс ние ќе земаме по 25 милиони од сезона. Иако анонимни ова ќе биде добра зделка. Нас пари нив популарност и реклама. Нешто слично може да направат и со вас

чекај да дојдат кај нас хахахха ко со воз да идат :)

Ламела блиску до Рома, Кркич 99% кај нас, Ангел Валдес од Спортинг и Лоик Него од Нант готова работа, Стекелнбург на неколку пати кажа дека сака во Рома и по враќањето од Аргентина Сабатини ќе оди да го договори неговиот тренасфер

Да видам официјално кога ќе пишува тогаш ќе верувам ! :)
--- надополнето: Jul 6, 2011 2:53 PM ---
Инаку згрешив кога кажав дека Сабатини е во Аргентина, туку претседателот на Ривер бил во Италија :)

^ ова е од вебсајтот на ривер така да исто ти се фаќа....:)

Ќе биде ќе биде јако ова трансфер лето, жешко.Ми се свиѓа што нема да трошиме глупаво туку на добри играчи со рационални суми.

чекаме официјална потврда дека ламела потпишал за Рома :)

According to Sky, Roma have sold John Arne Riise to Fulham for 2.6 million euro. Return to the EPL for Riise

едно големо фала до рисе...за замена изгледа ќе го донесеме тој шпанецот младиот а негова резерва ќе биде кресцензи ;)

ламела нов играч на рома!!!! потврди на својот твитер птофил!!! benvenuti erik!!!

Erik_lamela_ Erik Lamela

Me ire a jugar a la Roma, les agradesco a todos por el apoyo que me dan Los kiero un monton a todos, nunca los voy a ovidar ♥ Gracias x todo
5 hours ago Favorite Retweet Reply

вонредни вести: Џулио Серџо ќе бегал во Малага, Дони во Ливерпул,Рисе во Фулам(на медикал бил) почнати се преговорите со Стекеленбург, Ламела скоро стигнал во Рома, каснел возот од Милан. Крка од наредна недела во Рома, веќе си стаил слика од мене, Пупоне и Јованоски како позадина на мобилен. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom