Грчки документарец за пропаста на Грција

Член од
7 мај 2005
Мислења
1.231
Поени од реакции
307
Одличен документарец. Има снимки од сите поголеми политичари Папандреу, Мицотакис, Караманлис и останатите како во различни временски периоди признаваат дека или ќе се справат со долгот или долгот ќе ги уништи како нација.

Погледнете на 17 мин. и 13 сек.: гркот вели дека од самото основање на Грција, таа држава се задолжува (сем во еден период кога Германците ги натерале да не бидат должници).

http://www.youtube.com/watch?v=qKpxPo-lInk

.

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
Debtocracy уште еден обид на гејците да избегнат да го платат долгот, со тоа што сакаат да го прогласат за неволен т.е дека бил против волјата на народот и дека не бил трошен за народот Ха ха...Се на се ми се допаѓа да ги гледам како мислат дека можат да се спасат од БАНКРОТ,ма уживам

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Копилиња гнасни. Гледа господ ако им е. Кога обесправуваат други народи...тронка жал немам за циганите. Нека пропаднат.

Член од
17 март 2009
Мислења
65
Поени од реакции
34
Јас мислам дека не треба да се ситиме толку и да си го гледаме нашиот двор.

Мило ми е што тонат, ама да не заборавиме дека и ние имаме долгови и корупција - факторите што ги донесоа на ова дереџе...

T

Tetro

Гостин
Копилиња гнасни. Гледа господ ако им е. Кога обесправуваат други народи...тронка жал немам за циганите. Нека пропаднат.
Вакви коментари само од "најголемите" верници на форумов се изначитавме. И на секоја нова тема за Грција се тролаат истите коментари. До кога?

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Вакви коментари само од "најголемите" верници на форумов се изначитавме. И на секоја нова тема за Грција се тролаат истите коментари. До кога?
До кога сакам. Некој проблем "атеисту"?

T

Tetro

Гостин
До кога сакам. Некој проблем "атеисту"?
Јок проблем. ;)
Само јачајте его, додека мислите дека народот пропаѓа у Грција. Народот, пари има. Државата паѓа, со тоа и Европа плива во долгови.... Завршницата е дека Европа ќе падне на колена еден ден, а Грција пак ќе остане на копно.

Принцезичка

courage is contagious
Член од
12 декември 2008
Мислења
1.556
Поени од реакции
348
Јок проблем. ;)
Само јачајте его, додека мислите дека народот пропаѓа у Грција. Народот, пари има. Државата паѓа, со тоа и Европа плива во долгови.... Завршницата е дека Европа ќе падне на колена еден ден, а Грција пак ќе остане на копно.
Да а државава ќе остане на дното ....
ain't that a bitch

Принцезичка

courage is contagious
Член од
12 декември 2008
Мислења
1.556
Поени од реакции
348
Ќе остане на дното, брате. Ама, со неа ќе повлече и други...
Не ме смеј... македонија е ништо освен септичка јама добро запечатена . Ништо нема да направи ова државиче на соседите , верувај ми . Одамна големите дечки се осигурале никој да не смее да прдне без они да знаат и одобрат .
А нашиве соседи ретко им противречат. Ако некој може проблем да направи тоа е грција и еврото. Отиде тоа нејкам да мислам. Последен пат така беше во СССР ... we all saw that how it ended .

Kajgana Shop

На врв Bottom