Meѓународна Работна Акција на Волонтери-МРАВ „Босански Пирамиди 2010’’

• Креатор на темата Креатор на темата Мортидо
  • Време на започнување Време на започнување
Ај јас ќе си останам скептик, додека не ископате нешто. ;)
Добра помин на волонтерите. Ако ништо друго, барем ќе се извежбате без теретана и ќе се дружите. :)

Ај јас ќе си останам скептик, додека не ископате нешто. ;)
Добра помин на волонтерите. Ако ништо друго, барем ќе се извежбате без теретана и ќе се дружите. :)
А работните акции на нашите родители што беа, освен божемна работа и многу дружење? :)

А работните акции на нашите родители што беа, освен божемна работа и многу дружење? :)

Хахаха можеби, не знам, треба да ги прашам. :)
Туку ај јас да ви посакам добро дружење и малку работа. Да даде Господ, Црногорец да ве води. :D

Не знам што е целово глупирање на Facebook, но во Босна (и низ Балканот) навистина има пириамиди:

Мисирков, се во ред, нека има... само сакам докази, реални да се види цела пирамида... или остатоци од неа, нека ја мавнат земјата.
Тоа ми е поентата а не само да се зборува и да се пропагира со кадри што наликнуваат на остатоци од обичен локалитет (што ги има премногу во Македонија).

Тоа ми е поентата.

не е битно дали имало пирамиди во Високо или немало :)
барем ќе се соберат млади од Балканот..ќе се дружат...
може вакво нешто и во Македонија да се организира...секако имаме локалитети...државава би требало да направи нешто такво..

Пирамидите се дело на Пелазгите а тие се движеле точно на овие простори.
Логично е да има пирамиди на Балканот.
Нивната вештина се покажува и за време на походите на Александар Македонски каде за многу кус период се изградени толку многу Александрии.

Хахаха можеби, не знам, треба да ги прашам. :)
Туку ај јас да ви посакам добро дружење и малку работа. Да даде Господ, Црногорец да ве води. :D

Прашај, ќе добиеш интересен одговор :)

Уште се форсира оваа глупост со босанскиве пирамиди???

Битна е дружбата луѓе, инаку да, има пирамиди секаде на Балканот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom