- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 5.204
- Поени од реакции
- 953
beliot e izlea za treningИ официјално го имаме најгрдиот дрес у свет,зборам за розевиот,а тој црниот голмански е?најбољи е од сите. А белиот?
beliot e izlea za treningИ официјално го имаме најгрдиот дрес у свет,зборам за розевиот,а тој црниот голмански е?најбољи е од сите. А белиот?
Наш играч е веќе за да кажеш дека не е како них? Може да шпекулират оти ќе ги донесат и Роси и Меси и Роналдо и кој сака друг,ама ка ќе видаш оти со дресо у раците ќе се слика на презентација некоо "засилување" как шо бее Мартинез,Амаури,Мота и другите минатта сезона сичко паѓе у вода !Роси не е некој Амаури или Мартинез!
Розев ќе и купиш на женскати....Не знам како очекуваат некој да им купи розев дрес .....
Тој белиот најлево најверојатно е третиот дрес.еве ги дресовите тој нај лево е најверојатно за тренинг тој
или трет или пак за тренингРозев ќе и купиш на женскати....
Тој белиот најлево најверојатно е третиот дрес.
Fabio Quagliarella je predstavio trening-majice, dok je Marchisio nosio trenerku.Розев ќе и купиш на женскати....
Тој белиот најлево најверојатно е третиот дрес.
ама бар домашни им се )Мене ми се свиѓаат дресовите,и не туку мрчите за розевите,и Палермо имаат розеви,па ги купуваат.
Еве,како фан на Јувентус,знаеш каква боја требале да бидат првобитните дресови на Јувентус?ама бар домашни им се )
Чиста логика.16 години немаа титула до 2005 и после наеднаш 5 по ред.Чепкав на нет, пред нив одвај три титули за 20 години освоиле (1970/71,1979/80,1988/89).факинг брилијант
е ова е најјако
Alessio Tacchinardi: "L'Inter non avrebbe vinto senza Calciopoli"
Интер не би освоиле ништо без калчополи,
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=55393
идам ја да вежбам
Ова го чекав.
rozevo so crni lenti ) a za gostinkite mi se najubaj od sezonata koga dojde ibra pandev ko ni ja proseta cela odbranaЕве,како фан на Јувентус,знаеш каква боја требале да бидат првобитните дресови на Јувентус?