Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

Член од
5 јули 2011
Мислења
310
Поени од реакции
122
Како да не има. Ако се многу трудиш онда си папучар, ако не се трудиш не заслужуваш. Добри девојки има се додека не се осигураат дека ја сакаш и дека си само со неа, после почне да врти глава.
не верувам многу во овааа убаво е да се проба има женски кој умеаат да сакаат

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Како да не има. Ако се многу трудиш онда си папучар, ако не се трудиш не заслужуваш. Добри девојки има се додека не се осигураат дека ја сакаш и дека си само со неа, после почне да врти глава.
Доста со генерализирањево и стереотипиве, ако те изгорела една не значи дека сите сме такви. Да бевме олоши као што збориш немаше да имаме среќни врски над 2/3 години, сигурно нема да не трпат такви.

Член од
21 септември 2008
Мислења
1.082
Поени од реакции
588
Доста со генерализирањево и стереотипиве, ако те изгорела една не значи дека сите сме такви. Да бевме олоши као што збориш немаше да имаме среќни врски над 2/3 години, сигурно нема да не трпат такви.
Хахаха ме изгорела. Не душо. Сите ги горат своите партнери, само кој колку е свесен за тоа е друга работа. А, што сте такви, такви сте. Ако мислиш дека ако имаш врска над 2/3 години е голема работа и доказ дека може некаде да биде мед и млеко да ти кажам дека си во илузија.
--- надополнето: Jul 5, 2011 11:14 PM ---
пфффф не е точно вие умете да сакате кратко бидејки барате и други работи што се на крај на граница
Што бараме ние, а тоа не е побарано од ваша страна?

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Хахаха ме изгорела. Не душо. Сите ги горат своите партнери, само кој колку е свесен за тоа е друга работа. А, што сте такви, такви сте. Ако мислиш дека ако имаш врска над 2/3 години е голема работа и доказ дека може некаде да биде мед и млеко да ти кажам дека си во илузија.
--- надополнето: Jul 5, 2011 11:14 PM ---

Што бараме ние, а тоа не е побарано од ваша страна?
О боже. Тоа дека те изгорела некоја е претпоставка пошто на некој ако му „течело млед и млеко“ у врска нема да плука по целиот женски род. И не викам дека партнерите не се повредуваат меѓусебно, али луѓе сме не сме совршени, затоа и се бара прошка од некого. И да, мислам дека е голема работа е да се има врска голема или пак некој да е во брак, никој не стапува во брак и да седи во него ради лепи очи, на тие луѓе им е убаво, затоа се заедно.

И знам многу машки кои ги повредиле тие што ги сакале на било кој начин па никогаш не сум рекла дека сите машки се идиоти, вакви, такви.

Член од
21 септември 2008
Мислења
1.082
Поени од реакции
588
О боже. Тоа дека те изгорела некоја е претпоставка пошто на некој ако му „течело млед и млеко“ у врска нема да плука по целиот женски род. И не викам дека партнерите не се повредуваат меѓусебно, али луѓе сме не сме совршени, затоа и се бара прошка од некого. И да мислам дека е голема работа е да се има врска голема или пак некој да е во брак, никој не стапува во брак и да седи во него ради лепи очи, на тие луѓе им е убаво, затоа се заедно.
Не вреди да се биде добар со девојка. Вие тоа не знаете да го цените, затоа и повеќе ги сакате лошите момци.

Член од
21 септември 2008
Мислења
1.082
Поени од реакции
588
Па, и во Македонија има по некој црнец, ама ние сме бела нација.:p

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Не вреди да се биде добар со девојка. Вие тоа не знаете да го цените, затоа и повеќе ги сакате лошите момци.
Ти каква девојка сакаш повеќе, некоја фина и мирна што те слуша во се и на која си и тежок авторитет и која ќе падне во депресија ако се разделите или некоја што е малку дива и непредвидлива, ти прави ситни скандалчиња ама те сака, нема да расече вени ако и раскинеш и е доста самоуверена?

Првата е полесна за врска ама втората е поинтересна и појака. Првата колку и да ја сакам еден ден ќе ми досади а со втората секој ден ќе има нешто ново и непредвидливо.

Добрината не треба да се меша со попуштање во сѐ и дозволување да те мафта што многу машки без да осетат дозволуваат. Чим те осети дека е појака од тебе може да си го ставиш крстот.

Слично и девојките размислуваат и имаат право на некој начин.

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Епа баш и поради мислењево никад нема да си најдеш асална некоја. Биркај си пичондри што трчаат по пари (а повеќето се такви) и нормално дека нема да вреди да си добар спрема неа.
И тој што е со мене може да каже колку ценам а колку не, не некој си исфустриран што очигледно гадно се изгорел (џабе одрекуваш).

Член од
21 септември 2008
Мислења
1.082
Поени од реакции
588
Епа баш и поради мислењево никад нема да си најдеш асална некоја. Биркај си пичондри што трчаат по пари (а повеќето се такви) и нормално дека нема да вреди да си добар спрема неа.
И тој што е со мене може да каже колку ценам а колку не, не некој си исфустриран што очигледно гадно се изгорел (џабе одрекуваш).
Сега погрешно ме разбра. Ова не беше лично, да се разбереме. Дебатираме за работите во глобала. Да, не испадне дека некој фрустриран омаловажува членови на форумот.
--- надополнето: Jul 6, 2011 12:35 AM ---
И те молам прочитај со напиша во заградата и се ке ти биде јасно.
--- надополнето: Jul 6, 2011 12:37 AM ---
Ти каква девојка сакаш повеќе, некоја фина и мирна што те слуша во се и на која си и тежок авторитет и која ќе падне во депресија ако се разделите или некоја што е малку дива и непредвидлива, ти прави ситни скандалчиња ама те сака, нема да расече вени ако и раскинеш и е доста самоуверена?

Првата е полесна за врска ама втората е поинтересна и појака. Првата колку и да ја сакам еден ден ќе ми досади а со втората секој ден ќе има нешто ново и непредвидливо.

Добрината не треба да се меша со попуштање во сѐ и дозволување да те мафта што многу машки без да осетат дозволуваат. Чим те осети дека е појака од тебе може да си го ставиш крстот.

Слично и девојките размислуваат и имаат право на некој начин.
Сакам девојка со која ќе знам на што сум. А, овие непредвидливите не се за долга врска, токму поради тоа што се непредвидливи, сега ќе биде за долга врска, а по некое време не, а ти си остануваш на куси ракави.

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Сега погрешно ме разбра. Ова не беше лично, да се разбереме. Дебатираме за работите во глобала. Да, не испадне дека некој фрустриран омаловажува членови на форумот.
--- надополнето: Jul 6, 2011 12:35 AM ---
И те молам прочитај со напиша во заградата и се ке ти биде јасно.
--- надополнето: Jul 6, 2011 12:37 AM ---

Сакам девојка со која ќе знам на што сум. А, овие непредвидливите не се за долга врска, токму поради тоа што се непредвидливи, сега ќе биде за долга врска, а по некое време не, а ти си остануваш на куси ракави.
Не се разбираме нешто, ме иритира што генерализираш. Не одреков јас во ниту еден момент дека ги има тие таквите поради кои мислите дека сме сите Баба Роги, како што и кај вас ги има јаките фраери и маалски ебачи. И далеку од тоа дека некоја девојка не заслужува љубов, почит, внимание.. односно да се биде добар со неа, сакаш да биде добра со тебе, а не сакаш да и го пружиш истото.. епа нема така.

Член од
21 септември 2008
Мислења
1.082
Поени од реакции
588
Не се разбираме нешто, ме иритира што генерализираш. Не одреков јас во ниту еден момент дека ги има тие таквите поради кои мислите дека сме сите Баба Роги, како што и кај вас ги има јаките фраери и маалски ебачи. И далеку од тоа дека некоја девојка не заслужува љубов, почит, внимание.. односно да се биде добар со неа, сакаш да биде добра со тебе, а не сакаш да и го пружиш истото.. епа нема така.
Колку си подобар со неа, толку е полоша со тебе ( ти се качува на глава). Тоа е факт.
Ќе ти дадам школски пример. Стави се во ситуација да се одлучиш да препишеш на тест. Кај кој професор ќе се осмелиш да го сториш истото, кај условно земено добриот или лошиот.

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Колку си подобар со неа, толку е полоша со тебе ( ти се качува на глава). Тоа е факт.
Ќе ти дадам школски пример. Стави се во ситуација да се одлучиш да препишеш на тест. Кај кој професор ќе се осмелиш да го сториш истото, кај условно земено добриот или лошиот.
А кај вас машките не е така? Затоа ќе и дадеш до знаење до кај смее да оди и нема понатака од таа граница, компромисот за што е? Ќе си одржуваш баланс у врската и ќе ви биде убаво на двајцата. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom