Кој е вашиот прекар?

Главен прекар - Зима (може и Зума и Зимен ама цел град како Зима ме познава)
Други прекари - Aладин, и рука доколенко :pos: :pos: :pos::pos2::pos2:

Во школо ме викаат ВОЗ ( пошто патувам до школо со воз ), инаку некои ме викаат Денкула или Арсенал :icon_cool

марче , марац , максо , макица (кога бев мал 5-6 год ) .а највеќе марче иии максо у маало

многу луѓе, претежно најблиските другарки и другари ме викаат Плава....тоа ми е прекар од другарка уште од 8 одд и уште ми стои.....а во срдно и на факс ме викаат по презиме....ретко кој ме вика по име...

Некој Сникер некој Томи.......

Нема потреба од прекар едино најблискиве другари некогаш ќе ми речат Мич,али генерално сите ми се обраќаат на име.

Имам ама не го кажувам... Повеќе ме знаат по прекарот од колку по име.:)

хакер, мада врска немам од компјутери и од хакирање али така останало, на кантер страјк се потпишував хакер:je::je:

хакер, мада врска немам од компјутери и од хакирање али така останало, на кантер страјк се потпишував хакер:je::je:

Хахахах делиме ист прекар : )))))
Ме завикаа уште од 5то одделение кога се замарав со такви работи и пошто ме викаа едни во хакерско друштво и ај Хакер ме завикаа (мн го мрзам прекарот :) ) Инаку други вариации се Хак и Хаки.
На факултет претежно ме викаат Х (Икс) :)
Другите прекари ретко се употребуваат али се Алек, Алекс, Аце.... : ))))

оооо мн имам ...
Мендо, Зеус, Симсонг, Симула, Сурла, Сики, Симе ...

Хахахах делиме ист прекар : )))))
Ме завикаа уште од 5то одделение кога се замарав со такви работи и пошто ме викаа едни во хакерско друштво и ај Хакер ме завикаа (мн го мрзам прекарот :) ) Инаку други вариации се Хак и Хаки.
На факултет претежно ме викаат Х (Икс) :)
Другите прекари ретко се употребуваат али се Алек, Алекс, Аце.... : ))))
eexx ama slucajnost

елемент и хакер, тоа другарите така ме викаат
домашните и останатите строго Александар :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom