Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
22 февруари 2009
Мислења
77
Поени од реакции
31
Каде можам да купам наргиле во Скопјево? Претпоставувам во Чаршија има ама ај поточно нека каже кој знае..

Член од
16 април 2011
Мислења
607
Поени од реакции
154
Бонг дали знае некој дали се продава во скопјево?

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.521
Поени од реакции
29.020
Карти за Европско у Ниш ? По можност у Скопјево да е негде или у Македонијава...

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Дали некој знае термин (саат и ден) во кој се прикажува серијата Midsomer murders на Сител?
И јас ја имам фатено оваа серија на Сител, колку што знам иде секој работен ден во 00:50, така барем пишува на сајтот на Сител, е сега не знам колку се придржуваат до терминот,можно е да почнува и малку порано или пак подоцна....

П

Паган-др

Гостин
Бонг дали знае некој дали се продава во скопјево?
Ко да слушнав за некој "мит" кај Њу Ејџ имало некоја траварска продавница имало све и свашта, ама не сум ја нашол ја. Викаат таму имало.

А да, и во Боровец - Бугарија имаш, од најмал до најголем, ако ти се иде до таму. :)

Член од
16 април 2011
Мислења
607
Поени од реакции
154
Ко да слушнав за некој "мит" кај Њу Ејџ имало некоја траварска продавница имало све и свашта, ама не сум ја нашол ја. Викаат таму имало.

А да, и во Боровец - Бугарија имаш, од најмал до најголем, ако ти се иде до таму. :)
И јас имав слушнато се пребарав едино становите останаа не претресени :) Нема таква продавница едноставно е мит.

Член од
21 јули 2009
Мислења
876
Поени од реакции
462
Асални кригли за пиво во Скопјево каде има?И колку пари се отприлика...
И има видено некој негде во Скопје ербраш?Како на сликава:)

Член од
16 април 2011
Мислења
607
Поени од реакции
154
Асални кригли за пиво во Скопјево каде има?И колку пари се отприлика...
И има видено некој негде во Скопје ербраш?Како на сликава:)
http://www.youtube.com/user/cefotapanar#p/u/11/osbTbiSgqZU
Не знам дали уште ги продава прашај си. Кригли и немам видено некои добри еднаш начекав во веро.

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
...наргиле има во чаршија...влегуваш од страната на Битпазар...кај Зегин...низ "триумфалната порта" ...одиш околу 50 метри...од десна страна има продавница за бела техника и некој ДОНЕР КИНГ....одма тука има една мала златара...многу мал излог...има филигран и се за наргиле...наргилиња, тутун, јаглен, цевчиња за њедна употреба доколку пушите повеќе луѓе исто наргиле
--- надополнето: Jul 5, 2011 11:14 AM ---
...воздушна четка имаш во Касвер Ц...имаат продавница кај Соборна Црква...одиш накај Кинг Бургер....од лева страна има продавница за сликарски матријали (Касвер Ц)...до неа мислам дека има продавница за чаеви...
..исто така има една продавница за сликарски матријали кај Нова Железничка во високите згради спроти бензиската на Макпетрол

Член од
31 март 2011
Мислења
102
Поени од реакции
18
nekoj da ne znae nekoi knizari ili prodavnici za oprema za crtanje, slikanje na platno.. akrilni boi i 4etki (od pogolemite primer nad 50 brojka sto se :) ) poto4no vo skopje ili bitola ... i ako moze da mi kazete cena na nekoi od navedenite proizvodi

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Здраво, слушнав дека имало некаде некои мали гуми за ојачување на раката ??
каде може да се најдат и по колку пари ??
немам слика да ви покажам ...
поздрав и очекувам одговор.

Kajgana Shop

На врв Bottom