Некое кајганџиско турнирче во Team Fortress 2

• Креатор на темата Креатор на темата punkbooster
  • Време на започнување Време на започнување
Ја веќе 3 дена ја плескам и заразна е мајку му стара. Ако има сервер певајте, вчера едвај најдов празно место.

Се надевам дека ке успееме да изиграме барем еднаш :cool:

Ќе ја тера, ама на 1024x576 се најслабо.

Не бе бац ја симнав и ја играм без проблем ,ништо не сменив ,не сецка супер е.

Дајте сервер ако има и ако има некое турнирче рачунајте на мене.

Со Heavy (со дебелиот) растур правам...

И јас играм со Heavy, највеќе ми одговара... Али тимската игра е пресудба тука, битни се и инженерите и сите останати :)
Да се снајдам со креирање сервер кај мене на машина, па ќе ви дадам адреса :)

Да се снајдам со креирање сервер кај мене на машина, па ќе ви дадам адреса :)
.

Важи...

Јас најмногу играм со снајпер ама и со солџер и со инжинер сум добар...Ке видиме еднаш да се собериме доволно и ке се определиме кој што ке игра :sneaky:

Најбитна е тимската работа, не за џабе има различни војници, ама затоа Heavy со Medic како бек ап праи растур. Инаку зема бајаги даунлод од нетот, ја за два дена по 3-4 саати 2 гига ми отидоа. Ај отидов пак да поиграм :)

Дали ако 2 хилери го лечат хеви , лечењето оди побрзо? да не има некој запримитено?

Гледам пушката во Items на пример на Heavy ми е 1Level може некако да се унапредува ? Има ли надградувања на итемите ?

Гледам пушката во Items на пример на Heavy ми е 1Level може некако да се унапредува ? Има ли надградувања на итемите ?

Имаш други ајтеми но и тие се тука некаде (мислам во јачина) се земаат или со Ачивменти или со Крафтинг, можиш да крафтоваш во Items>Crafting менито..

Еве тука можиш да прочиташ се во врска со TF

Ах тие пусти левели...
Сите оружја се исти т.е. еднакви, батали го тоа, заефрканции се тоа левелите.

Се почесто играм со Хеви и со шлионот, ама докторот е закон :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom