АА ми текна на баш таква. DARWINIAЛуѓе дај препорачајте некоја пукачка/стратегија игра добра да разбиеме досада
Конфигурацијата ми е следна .. 3.20 GHZ процесор / 3.25 GB рам / графичка ATI Radeon HD 4800
Кој жанр го преферираш? Има многу интересни игри што може да се играат на таа конфигурација.Предлог за игра на конфигурација:процесор i3 3.1Ghz ,4 gb Ram ,GeForce 210 1024 mb... Нешто така интересно само не Brotherhood ...
Највеќе FPS и 3rd person ... У тој стилКој жанр го преферираш? Има многу интересни игри што може да се играат на таа конфигурација.
Слаба графичка имаш, дури ни call of duty 4 нема да трга ко што треба. Ама нешто псотаро треба да работи без проблеми.Највеќе FPS и 3rd person ... У тој стил
Ја ја терав Call of duty 4 и Моdern Warfare 2 со GeForce 9400 gt без проблем така да со оваа ќе лета ... Инаку во секој случај фала за предлчозивеСлаба графичка имаш, дури ни call of duty 4 нема да трга ко што треба. Ама нешто псотаро треба да работи без проблеми.
Викаш сакаш 3то лице, тогаш ќе ти речам познатите франшизи од Убисофт.
Најпрво би ти ја препорачал акционата авантура Beyond Good and Evil.
После тука се Rayman (2 и 3 во 3д), Splinter Cell (1,2 и 3 треба да работат кај тебе) и Prince od Persia (1, 2, 3).
Па според мене вреди, интересна како и секој дел и плус имаш coop кампања која е различна од обичната и можеш да ја играш со другар преку hamachi или tunngle...Кажете нешто за Splinter Cell Conviction,вреди да трошам 8 гига download?
FIFA98Која фифа можам да ја играм на оваа конфигурација (многу ми се игра фудбал :$ )
Еве конфигурација (канта) :
Intel(R)Celeron(R)CPU
430@ 1.80GHz 1GB of RAM
и интергирана графичка
дај не зезја од поновива не можам никој ?FIFA98