Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Готово е ....каков тим ееееееееј!!! Сељацине имаа паре ние немамо !!!! Незнам ова со жалбава што може да се поднесе дали би можело да ни дадат барем рок од 1 недела..Да цркне цела упраава![]()
http://ffm.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=1635:2011-07-01-12-34-25&catid=51:2009-03-19-21-17-54&Itemid=264&lang=mk Kако што знам лани за Вардар и Скопје беше продолжен рокот, зашто да не е и така и во овој случај .....
Збори за Ренова, Турново од тој тип екипи барем јас во муабетов така го разбрав ...Не вреѓај
Не ви се криви тие вие што си имате клошаришта и лопови у управата..
Искрено се надевам дека ќе успеете да се вратите на старите патеки со стабилен спонзор и луѓе кои чесно и добро ќе го водат клубот..
Збори за Ренова, Турново од тој тип екипи барем јас во муабетов така го разбрав ...![]()
А лани како имаше продолжување ..... ова ме вади од тактОфицијално Тиквеш е нов прволигаш, на место на Тетекс, испаѓа поради немање на финансиски средства, и не плаќање на потребната котизација за играње во прва лига.
Значи нема продолжување на рокот.
Официјално Тиквеш е нов прволигаш, на место на Тетекс, испаѓа поради немање на финансиски средства, и не плаќање на потребната котизација за играње во прва лига.
Значи нема продолжување на рокот.
Со губењето на Тетекс, Тетво ќе ја изгуби и онака малата Македонска жичка. Друго е кога има нешто поради кое цела еден етникум се здружува, а вака се паѓа во вода. Се губи македонскиот идентитет...Како што напиша некој погоре, Тетекс му требаше на Тетово и на Македонците. Срамота е ова што се деси го уништија Тетекс клуб со таква традиција по све изгледа Тетекс ќе згасне или ќе се натпреварува во 3та Лига кој ќе ми текне какви добри моменти смо имале со Тетекс... 20 године Војводи, Прослава за 1 лига Тетекс - охрид дербињата со шкендија 2 финалиња куп гостуењата што беа најдобри и све тоа ќе ни остане у сеќавање да се надевамо на најдобро ТЕТЕКС ТЕТОВО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Брацо како ќе нареди, така ќе бидеА лани како имаше продолжување ..... ова ме вади од такт!!! И да немаат да платат ЗОШТО КАКО ЛАНИ НЕ ГО ПРОДОЛЖАТ РОКОТ !!!
Со губењето на Тетекс, Тетво ќе ја изгуби и онака малата Македонска жичка. Друго е кога има нешто поради кое цела еден етникум се здружува, а вака се паѓа во вода. Се губи македонскиот идентитет...
Има ли шанси бар да играте во втора лига???
Мислам дека не беше проблем плаќањето котизација, туку понатамотшните трошоци, плус немањето фудбаклери. Може да се плати нешто за втора лига, а таму да се тера и со младинска школа. Може да си ги вратите и оние кои пред две години ги позајмивте во Славија, Богдановски и Атлески од Силекс, Љута зверот и ред други, колку за нормално осдржување во лигата...
--- надополнето: Jul 1, 2011 2:42 PM ---
Брацо како ќе нареди, така ќе биде