Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
-------------------------------Buffon--------------------------------
---Lihchtainer-------Chielini--------Bonnuci-------Ziegler----
---Krasic------------Pirlo-----------Marchisio-------Bastos---
-----------------------Aguero--------Quagliarella----------------

provakc.jpg

Лепота.....:love:

Абе што стана со титуливе нели денеска се решаваше кај ќе одат?

Абе што стана со титуливе нели денеска се решаваше кај ќе одат?
Изгледа овај Абете е некој тежок хоштаплер - засега ништо (ама како шо има завршено работниот ден сумљам дека ќе има нешто и вечер).

-------------------------------Buffon--------------------------------
---Lihchtainer-------Chielini--------Bonnuci-------Ziegler----
---Krasic------------Pirlo-----------Marchisio-------Bastos---
-----------------------Aguero--------Quagliarella----------------
Абе кој е овај напаѓачов Квареља? Првпат го гледам ? Добар ли е? И повреден беше така?

Се заебаваш нели ?:)
не се заебавам ме интересира зошто тој во прва постава да игра? Нон стоп се трудите го форсирате на форумов :D , а јас еднаш го неам видено за Јувентус да изигра..

Хахахахаха.... Девил... епик фејл,бриши мислење дур не прочитале другиве :D :D

Место да изградиме квалитетни играчи од талентите на нашата школа.. ние ќе купуваме млади играчи од странство,глупост невидена. http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=2060
--- надополнето: Jun 30, 2011 3:28 PM ---
не се заебавам ме интересира зошто тој во прва постава да игра? Нон стоп се трудите го форсирате на форумов :D , а јас еднаш го неам видено за Јувентус да изигра..
Беше повреден,затоа не си го видел како игра.

Хахахахаха.... Девил... епик фејл,бриши мислење дур не прочитале другиве :D :D

Место да изградиме квалитетни играчи од талентите на нашата школа.. ние ќе купуваме млади играчи од странство,глупост невидена. http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=2060
Ме интересира чоекот шо го клавате пред Дел Пиеро, кога копачка му неам видено за Јувентус да игра... :/

Најдобар стрелец годинава пред да се повреди.Дел Пиеро после го стигна до крај на годината со еден гол повеќе мислам.Додека играше човеков бевме 3ти на табела...

Првата полусезона воопшто ли не ја глеаше ?

Првата полусезона воопшто ли не ја глеаше ?
од втората почнав да ги пратам ... ко почнаја за џабе да ги губат утакмиците од готово на вересија .. многу филмски ми беше од 2:0 на 2:2 да прават :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom