Кога вашиот партнер шара со поглед...

A

Auditore

Гостин
Не ми смета ако шара со мерка, ми смета ако буквално зјапа у некој, е тогаш попиздим.

karlovic

имам срце ама имам и фрижидер
Член од
5 ноември 2010
Мислења
616
Поени од реакции
161
Јас кога сум со партнерка не гелдам наоколу НИКОГАШ!
Респектибилен сум кога сме заедно..но ми треба рехабилитација кога сум сам

blackswallow

Do you believe in life after love?
Член од
30 јуни 2011
Мислења
105
Поени од реакции
84
се шеташ со дечкоти фатени за рака си муабетите се е нај нај и одеднаш погледот му е на сосем трета страна...тоа би му дошло како да шеташ куче што се тегне по се(без навреда).Го поштувам тоа дека очи се за гледање ама дискретно;)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339
Па затоа служат очите за гледање, не може да замижи кога покрајного ке помине некоја згодна цура.... Но ако не остане само нагледање и ако започне да вара е тогаш му нема спас :p

Член од
17 март 2009
Мислења
65
Поени од реакции
34
Не сум приметил дека шара со поглед, не е ни толку важно. Мене еднаш ме има приметено во Дал Мет Фу... :)
Девојките таму носат ептен кратки сукњички... (y) Не можеш да не шараш!

I

indigo child

Гостин
Јас кога сум со партнерка не гелдам наоколу НИКОГАШ!
Респектибилен сум кога сме заедно..но ми треба рехабилитација кога сум сам
омфг! РЕХАБИЛИТАЦИЈА?!
Шо ти праи женската бе? Те дрогира?

ОН:
Шо знам. Зависи од деќкото.
Ако знам дека е швалер, би ми сметало.
Ако знам дека е онака, од шо се ненормални жениве, нах, би искоментирала и јас.
--- надополнето: Jun 30, 2011 8:59 PM ---
се шеташ со дечкоти фатени за рака си муабетите се е нај нај и одеднаш погледот му е на сосем трета страна...тоа би му дошло како да шеташ куче што се тегне по се(без навреда).Го поштувам тоа дека очи се за гледање ама дискретно;)
Не, тоа значи дека е сељак. xD

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
е добро де очи се за гледање.. мене ми е глупо и непријатно пред се да и речам на девојка ми шо гледаш натака или зашо го гледаш и сличнои... па дај не заебавајте бре тоа се муабети за 14 годишни пубертетлии :)

Член од
6 јули 2011
Мислења
17
Поени од реакции
5

Па добро де,очи се за гледање :) се додека тоа го прави незабележително,е океј :)

R

Roten 96

Гостин
господ дал очи за гледање да точно...но мора да видете како гледа и шара со поглед кон други...јас лично не се лутам ниту пак да се карам но малку е глупаво знате вие седете поминува некј тип и пример мојава се загледува во него...битно е гледањето да го процените со како жар во очите гледа дали додека гледа зборува со тебе само и само да ја зачува темата на која зборувате и така да ве намами демек вие слушајќи што зборуваа таа прави и двојна работа ем гледа по друг ем ви зборува..мамка..или пак некоја слична ситуација...инаку нека погледне само но ако зјапа веќе нон стоп ако дојде до тоа се знае што се мисли со тоа...и се допаѓа нормално..а ако пак го знае типот што поминува покрај вас и плус потоа откако фрли два три погледи кон него и потоа пак го спомне тогаш не да и се допаѓа тогаш посакува во истиот момент да е со НЕГо :mad:
тоа е со женскиве :D :D :D

Член од
8 јули 2011
Мислења
265
Поени од реакции
202
Abe nie maskite gledame i snimame materijal so koga ke sme so vas si prajme malku fantazija.
Aj jadi sekoj den isto zapek ke fatis.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Се шара дискретно и неприметливо, едно е ти да приметуваш без никој да знае а сосема друго сите околу тебе да видат како ти шеткаат очите и главата.

Кој шара приметливо, или нема стил и не го почитува партнерот или и двете заедно.

Kajgana Shop

На врв Bottom