Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
2 мај 2011
Мислења
245
Поени од реакции
55
Доколку све е решено околу спонзорот тогаш може да размислуамо за засилувања....Би сакал во белиот дрес да ги види Чурлинов од Турново, Мандак од Брегалница на Клечкаровски да му се понуди уште 1 год соработка, Вајс од Металург, некој голман од Работнички имаат 2-ца млади али многу добри...Би сакал зошто да не и Васоски да си го вратимо у родното Тетово кога може Вардар да го бара зошто да не и Тетекс....Oвие ги сакам како роденденски подарок барем 1 нека дојда од овие што ги набројав :)
Под суспензија е :D

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.395
Поени од реакции
16.622
Знае некој дали е платена котизацијата ?

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Нема ништо уште...во Нова Македонија прочитав као демек уште нема ништо потпишано...т.е уште се мислат арапите:confused:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.395
Поени од реакции
16.622
Ќе да е една голема заебаница муабетов изглеа, ќе испадне изглеа тупани пред свадба и ќе се остане со стапот у руке.
Камо да грешам, ама изглеа џабе толкава еуфорија.

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Не гледам ништо добро у ова, ако беше готова работата зошто не излегоа на пресконференција?Сепак се работи за луѓе од ОАЕ и не мала работа да спонзорира македонски клуб.Се мислим дека е замачкуење очи, и на крај ќе играмо у 2/3 лига или недај боже да згаснемо :place:.
И у врска со Арапиве, денеска било краен рок дали ќе инвестираат у Тетекс или не.

Член од
2 мај 2011
Мислења
245
Поени од реакции
55
Не гледам ништо добро у ова, ако беше готова работата зошто не излегоа на пресконференција?Сепак се работи за луѓе од ОАЕ и не мала работа да спонзорира македонски клуб.Се мислим дека е замачкуење очи, и на крај ќе играмо у 2/3 лига или недај боже да згаснемо :place:.
И у врска со Арапиве, денеска било краен рок дали ќе инвестираат у Тетекс или не.
Во Тетово, пак, само позитивен одговор на фирма од Дубаи со која се водат преговори за спонзор, ќе овозможи Тетекс да го почне натпреварувањето. Во клубот со нетрпение се очекува одговорот на фирмата од Дубаи, со чии претставници се водеа преговори околу евентуално инвестирање во клубот. Неизвеноста е голема поради тоа што клубот нема 12.000 евра за да ја плати котизацијата за настап во Првата лига.

- На првичните средби со фирмата од Дубаи добивме позитивни сигнали, но како што поминуваа преговорите, сé понеизвесна стануваше нивната одлука да се согласат да инвестираат во Тетекс - изјави претседателот Стеван Алампиоски.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Денеска слушнав нешто демек фирмата Бетон од Скопје ќе биде ваш спонзор!

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
^ ^Тоа значи дека ќе играте пак за некого во случајов за Металур.Само Арапите се решение.

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Пополаку не се палите одма,како прво работата е мн сумлива и недај боже да не изиграа лошо па да има жртвe после:mad:

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Ja sve mislim deka ne ni postoele tija Arapi, ova bese edno mackanje oci cekaja do posleden den za da nemoze da se reagira. Da znaevmo deka nema da bide niso ce se idese po firme po kafici ce se sobereja moze pare barem za kotizacija a vake nemozemo nisto da napraemo. A i sponzorot od SAD sakal da ja plati kotizacijata arno ama nasiot cenet pretsedatel Stevo Alampioski nemal vreme da mu krene slusalka nazalost :mad:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.395
Поени од реакции
16.622
Ja sve mislim deka ne ni postoele tija Arapi, ova bese edno mackanje oci cekaja do posleden den za da nemoze da se reagira. Da znaevmo deka nema da bide niso ce se idese po firme po kafici ce se sobereja moze pare barem za kotizacija a vake nemozemo nisto da napraemo. A i sponzorot od SAD sakal da ja plati kotizacijata arno ama nasiot cenet pretsedatel Stevo Alampioski nemal vreme da mu krene slusalka nazalost :mad:
А управата на Љуботен ко далеку поспретна па усеала да го "украде" тој спонзор :D
Инаку и ја мислим дека ова е све мачкање очи, премногу "розово" изгледаше целиов муабет, за момент помислив дека не се работи за Тетекс од никаквата Прва МФЛ.

A тоа дека Тетекс немал паре да плати котизација, мало морген. Распрашајте се да видите колку Кифла добил на крај на сезона ;)

DUKESSINCE1988

THE DUKE LORD
Член од
20 јануари 2011
Мислења
260
Поени од реакции
46
мислим дека котизацијава ќе се плати во последен момент.што се однесуе до спонзорите мислим дека се игра некоја игра од страна на управава.пошто ако немаја паре за котизацијата сигурно ќе се договореа со вардар да лапна некое евро.

Член од
11 мај 2011
Мислења
393
Поени од реакции
96
Како што добив сеа Информација платена е котизацијава утре ќе има пак состанок кој ќе остане во управа кој ќе иде да видиме ова за спонзор би требало денојве да биде официјално :)

Kajgana Shop

На врв Bottom