Најдобра македонска телевизија за сезона 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Lincoln Burrows
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобра телевизија 2010/2011

• Вкупно гласачи
    123
Ако квалитетот на програмата е на некое третокласно филмче секоја ви чест.Шо корист од таа ТВ кога еден коментатор за аир немаат,зборам на Канал 5 а по нив и Сител.

Најдодобра програма за оваа сезона е А1 телевизија затоа што имаше доста добри филмови, серии и многу доста е испланирана, но вести на А1 телевизија негледам затоа што не се реални, вести си гледам само на МТВ телевизија затоа што вестите на оваа телевизија се реални, па затоа и на вам ви ги препорачувам вестите на оваа телевизија.

babyfacepalm.jpg

Алфа ја гледав највеќе, Алфа понуди најдобри емиси и продукција, Алфа секогаш изгледа визуелно добро, така да Алфа.

Филмови серии ама кога иде сатот сите пред ТВ, и после тие ја расипувале програмта.Стереотипите и предрасудите ќе го убијат Македончето пред реалноста.

ТЕЛМА FTW

Официјално и во 2011/12 продолжуваат со СЕРИЈА А !!!

A1 имаа добра програма само многу политички определени беа т.е не беа независни како што велеа. На сред филм бап "упад во А1", бап "платено политичко рекламирање"... затоа не гласав за нив инаку Канал 5, Сител имаат добра програма (со исклучок на шпанските, турските, индиските серии)

Алфа е доста профисинална,визуелно супер,добра сопствена продукција за сечиј вкус

Најдобра во однос на квалитет на продукција можеби е Алфа, но некако не ми се „убедливи“... сакаат да прерасната во телевизија од највисок ранг, но штознам...

Телма, е можеби „тим од втор шешир“, но направија супер квалитетна програма, и сигурно ги имаат најреалните и најизбалансираните вести.

Канал 5, си останува на врвот, и покрај тоа што ја заебаа со информативната програма и вестите, со тоа што се обоија политички, но останатото е (сеуште) на ниво.

Моите гласови одат за Телма и Канал 5. :D

Најдобра во однос на квалитет на продукција можеби е Алфа, но некако не ми се „убедливи“... сакаат да прерасната во телевизија од највисок ранг, но штознам...

Телма, е можеби „тим од втор шешир“, но направија супер квалитетна програма, и сигурно ги имаат најреалните и најизбалансираните вести.

Канал 5, си останува на врвот, и покрај тоа што ја заебаа со информативната програма и вестите, со тоа што се обоија политички, но останатото е (сеуште) на ниво.

Моите гласови одат за Телма и Канал 5. :D

И покрај тоа што газда е синот на Борис Стојменов, Канал 5 се трудат да бидат што е можно повеќе неутрални и се далеку од она што се А1 и Сител.

Да се самоцитирам од друга тема што ми смета кај Канал 5
Туку Канал 5 претераа секој ден го даваат еден кинески, како не им текнува дека треба да променат филм.
Екслузивно ги даваат по 100 пати Полициска приказна 1 и 2 со Џеки Чен и ова југословенските ги мрднаа од давање.

Канал 5 го дели второто место!?
ОМГ.
Фејспалм.

МТВ е најбоља! :D Премиерно и оваа година „Тропски ветрови“!

јас за мтв си гласав :) се креват нагоре
а1 нема апсолутно ништо друго освен турски серии и вести исто важи и за сител
алфа доста добра е во последно време
канал 5 единствено за лига на шампиони уште ова сезона шо следи и после ќе му ги земи мтв :D

Сите што даваат Турски серии ми се SHIT Телевизии.
Тие што дават индиски, ми се Shitter Телевизии.
Једино Телма(Италијанско, квалитетни серии последно време) и Алфа(Шпанско, тоа само глеав).

Сите што даваат Турски серии ми се SHIT Телевизии.
Тие што дават индиски, ми се Shitter Телевизии.

Лоша компензација направиле газдите при купување на тие серии.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom