- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Ако квалитетот на програмата е на некое третокласно филмче секоја ви чест.Шо корист од таа ТВ кога еден коментатор за аир немаат,зборам на Канал 5 а по нив и Сител.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најдодобра програма за оваа сезона е А1 телевизија затоа што имаше доста добри филмови, серии и многу доста е испланирана, но вести на А1 телевизија негледам затоа што не се реални, вести си гледам само на МТВ телевизија затоа што вестите на оваа телевизија се реални, па затоа и на вам ви ги препорачувам вестите на оваа телевизија.
Сител имаат добра програма (со исклучок на шпанските, турските, индиските серии)
Најдобра во однос на квалитет на продукција можеби е Алфа, но некако не ми се „убедливи“... сакаат да прерасната во телевизија од највисок ранг, но штознам...
Телма, е можеби „тим од втор шешир“, но направија супер квалитетна програма, и сигурно ги имаат најреалните и најизбалансираните вести.
Канал 5, си останува на врвот, и покрај тоа што ја заебаа со информативната програма и вестите, со тоа што се обоија политички, но останатото е (сеуште) на ниво.
Моите гласови одат за Телма и Канал 5.![]()
Туку Канал 5 претераа секој ден го даваат еден кинески, како не им текнува дека треба да променат филм.
Екслузивно ги даваат по 100 пати Полициска приказна 1 и 2 со Џеки Чен и ова југословенските ги мрднаа од давање.
Сите што даваат Турски серии ми се SHIT Телевизии.
Тие што дават индиски, ми се Shitter Телевизии.