Фан Клуб: Јувентус

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Конте не го сакал Бастос.
Мислам дека тоа е шпекулација,Бастос е перфектен за Конте,баш Конте такви играчи преферира,што трчаат цело време,физички е јак,има јак шут,створен е за во Серија А,башка игра и одбрана,затоа се спомнува и Варгас,сличен играч со Бастос,Бастос и Варгас лево-ќе глеаме Ф1 по лева страна,и Циглер кој трча како луд 90 минути,бетер е и од Форест Гамп:X3:

п.с Во 150 настапи за Лил и Лион,има 40 голови а игра крило,мада фака!

Daily Mail - И Јувентус е на Есиен
Агентот на Агуеро: Можно е Агуеро да дојде
Лихтштајнер: „Конте ме убеди“

F

FuckYouAll

Гостин
Мислам дека тоа е шпекулација,Бастос е перфектен за Конте,баш Конте такви играчи преферира,што трчаат цело време,физички е јак,има јак шут,створен е за во Серија А,башка игра и одбрана,затоа се спомнува и Варгас,сличен играч со Бастос,Бастос и Варгас лево-ќе глеаме Ф1 по лева страна,и Циглер кој трча како луд 90 минути,бетер е и од Форест Гамп:X3:

п.с Во 150 настапи за Лил и Лион,има 40 голови а игра крило,мада фака!
Не дека воопшто не го сака туку е 2-3 опција за таа позиција.
Пред него се Вучинич и Варгас.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Член од
29 август 2009
Мислења
291
Поени од реакции
405
Нека го договорат Агуеро прво а после со кусурот нека купат лево крило.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
момци со има најнови вести цел ден зафатен бев :)) информирајтеме

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Член од
27 јуни 2010
Мислења
63
Поени од реакции
24
Јас мислам дека ќе дојдат и Диара и Бастос и Агуеро. За Диара и Бастос веќе видено политиката на Марота со шпекулации за да им ги симне цените(y) а за Агуеро мислам треба да се одврзе ќесето. Поздрав ;)

Член од
13 декември 2010
Мислења
351
Поени од реакции
146
Јас мислам дека ќе дојдат и Диара и Бастос и Агуеро. За Диара и Бастос веќе видено политиката на Марота со шпекулации за да им ги симне цените(y) а за Агуеро мислам треба да се одврзе ќесето. Поздрав ;)
Дај Боже тие играчи и ни требаат!

С

сашенко

Гостин
Читам сега на тутоспорт дека од Тиаго зависела многу работата дали ке дојде Агуеро.Тој сигурно ке сака Атлетико да го откупи перманентно ама се надевам дека нема да прави некакви проблеми околу плата..

Kajgana Shop

На врв Bottom