Доаѓам во Македонија, кој оператор да го користам?

• Креатор на темата Креатор на темата Sandra
  • Време на започнување Време на започнување
јас кај живеам живеам него ти под предавател да не живееш

Не живеам под предавател, живеам во еден од град во Македонија и имам мрежа насекаде, плус и во околните градови, реки, езера и држави што сум бил.... А некој што спомна во Охрид-Струга што како било незнам таму немам видено како е.

Нормално нема да се контрам со никој, ако некој имал лошо искуство имал.... Мене ми е супер. А и цената е џабе.

haha :) Se skarafte za mrezata! Ami ako ima Nekoj od Bitola, neka mi kazi kako e so mrezata so VIP tamu posho eve izgleda samo mrezata bilo problem so vip?

haha :) Se skarafte za mrezata! Ami ako ima Nekoj od Bitola, neka mi kazi kako e so mrezata so VIP tamu posho eve izgleda samo mrezata bilo problem so vip?
Еве го... ама е на Т-мобиле, не е на Вип корисник. Според она што го кажуваат, се губи мрежата на повисоките места (Брусничка/Лафци). Ако ти е за низ град, ќе ти брка работа.

Еве го... ама е на Т-мобиле, не е на Вип корисник. Според она што го кажуваат, се губи мрежата на повисоките места (Брусничка/Лафци). Ако ти е за низ град, ќе ти брка работа.

Nema da se kachuvam gore na pelister :) haha. Been there dont that!

A zasto ne si vidis na net od site mobilni operatori sto nudat pa da si presmetas koj operator ke ti bide najeftin i da si go koristis,pozdrav :)

Т-Мобиле си е Т-Мобиле.. може поскапи ама најдобри се!

зашто бе волку одговори на оваа тема? Изглеа битна темава :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom