Каде ова лето? - прашања и предлози за туристички дестинации

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Ako одиш во Суто море оди во оваа вила и преку ЈСП Турс. Скаут минатата година прелажаа еден куп туристи кои имале уплатено за вилата шо ти ја кажав, а ги сместија на друго хорор место.
Лани бев во вилата што ти ја прикажав, екстра е смештајот. Одбери си сместување со сопствено вц, тв, клима малку поскапо е ама нема да зажалиш. Плус има и голема кујна со инвентар и тераса.
Вилата има и веб страна, повели разгледај
http://villaexclusivesutomore.com/cg_vila.php

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Dali nekoj letuval preku TA Skaut?Ponudite za vo Sutomore im se dosta eftni 9 polni pansioni i prevoz za 200 evra plus edno dete besplatno.Ako ima nekoj nekakvo islustvo so ovaa agencija neka pise.
Јас имам одено преку таа агенција во Чањ пред неколку години, ефтино беше, ама бевме сместени во демек бунгалови што повеќе личеа на гулабарници,храната беше солидна, ама сместувањето доста мизерно.Башка на идење нешто имаше проблеми со документацијата на автобусот,чекавме неколку саати па се вративме,па дури наредната вечер пак тргнавме, фактички изгубивме еден ден од одморот и ништо не ни беше надоместено.Тоа е моето искуство, се надевам ти подобро ќе поминеш,додуша за тие пари и не може да се очекува некој луксуз.

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Skaut i JSP turs ja imaat bukvalno istata ponuda za vo Crna Gora i po se izgleda zaedno gi rabotat tie 3-4 vili sto gi nudat.
JСП Турс ја работи само вила Ексклузив, а Скаут имаат изнајмено/купено хорор вили во кои нема врати, светло, вода и нормално не им е во прилог парите да ги даваат на друг-вила Ексклузив. Бев лани и гледав што се случуваше.

Член од
28 јуни 2011
Мислења
52
Поени од реакции
5
Јас никаде не одам. Од Струга сум и сум само на 200 метри од езерото. Лепота.

Член од
27 јуни 2011
Мислења
38
Поени од реакции
11
JСП Турс ја работи само вила Ексклузив, а Скаут имаат изнајмено/купено хорор вили во кои нема врати, светло, вода и нормално не им е во прилог парите да ги даваат на друг-вила Ексклузив. Бев лани и гледав што се случуваше.
Jas vcera se javiv vo JSP Turs i bidejki nemase mesto vo vila Ekskluziv za toj termin sto go sakav mi gi ponudija ovie drugive vili sto gi nudi i Skaut .Zatoa ti vikam deka izgleda ponudata im e zaednicka.

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
Jas begam od toplinata i moreto vo svedska, i ke odam MK kaj sho nema More i kaj sho e ladno ova leto :)

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Jas vcera se javiv vo JSP Turs i bidejki nemase mesto vo vila Ekskluziv za toj termin sto go sakav mi gi ponudija ovie drugive vili sto gi nudi i Skaut .Zatoa ti vikam deka izgleda ponudata im e zaednicka.
Да не ти понудиле за Чањ?
Kako и да е, луѓето лани беа крајно разочарани пошо у 21 век беа сместени во мизерни соби (ако може да се наречат соби). Иначе и лани збореа од Скаут дека нема место во вила Ексклузив, за да ги наполнат нивните вили, а уствари таа убава вила беше празна. Просто македонче.

Член од
27 јуни 2011
Мислења
38
Поени од реакции
11
Да не ти понудиле за Чањ?
Kako и да е, луѓето лани беа крајно разочарани пошо у 21 век беа сместени во мизерни соби (ако може да се наречат соби). Иначе и лани збореа од Скаут дека нема место во вила Ексклузив, за да ги наполнат нивните вили, а уствари таа убава вила беше празна. Просто македонче.
Znaci vcera se javiv da prasam vo JSP Turs,a ne vo Skaut .Vo JSP Turs mi gi ponudija drugite vili zatoa sto nemalo mesto vo Ekskluziv za toj termin.I ne mi ponudija za vo Canj bidejki striktno se interesirav samo za Sutomore.:)I stom ima loso iskustvo so drugite vili ne planiram da idam tamu.

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Znaci vcera se javiv da prasam vo JSP Turs,a ne vo Skaut .Vo JSP Turs mi gi ponudija drugite vili zatoa sto nemalo mesto vo Ekskluziv za toj termin.I ne mi ponudija za vo Canj bidejki striktno se interesirav samo za Sutomore.:)
OK де, јас ти кажувам дека вилите се крш а ти ако сакаш да се убедуваш дека се екстра, тоа е друго. Баш ако одиш во Сутоморе, појди до вила Ексклузив (спроти школото се наоѓа) и прашај дали има место. Лани сите ги исполажаа дека нема место и вилата остана празна.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Jas begam od toplinata i moreto vo svedska, i ke odam MK kaj sho nema More i kaj sho e ladno ova leto :)
Море дека нема, нема. Ама дека ладно ќе биди летово, тешко. Освен ако не планираш да одиш во некое Беровско село. Низ градовите, најчесто е +40.

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Море дека нема, нема. Ама дека ладно ќе биди летово, тешко. Освен ако не планираш да одиш во некое Беровско село. Низ градовите, најчесто е +40.
Па ако судиме по временската прогноза од последниве 2-3 дена, мене ми изглеа дека иде зима :D

Wiche

шегобиец
Член од
22 декември 2009
Мислења
204
Поени од реакции
120
Ме интересира дали некој бил преку Атлантис http://www.atlantis.com.mk/index.php?id=276 за Сончев брег и ако има да сподели искуства импресии посебно за хотелите што ги има на понудава????

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
Dosta ja falish makedonija. Brachedami ojde tamu pred edna nedela i mi vika deka smrznuva, tuka site odat na plaza a nejze i studi vo MK :) Ja ako gledam na prognozite ne samo nanazat, nego i napred vo Makedonija e nenormalno ladno za leto.

Kajgana Shop

На врв Bottom