Албанците масовно ја напуштаат Грција

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.592
Негативна последица од грчката економска криза е и големиот број албански имигранти што се решаваат истата да ја пребродат дома т.е. во Албанија. Не знам колку е голема масовноста, но држи тезата дека многумина се враќаат. Велат дека според некои конзервативни приценки ги има пола милион. Тоа не може да нема последици врз економијата на Албанија.

Албанските имигранти масовно ја напуштаат Грција

http://setimes.com/cocoon/setimes/xhtml/mk/features/setimes/features/2011/06/21/feature-06

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
...ако потрае уште малку и грците ќе почнат да ја напуштаат Елада

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
3.088
Поени од реакции
1.255
Во секоја несреќа и среќа, барем Грција ќе се спасува од дивјаците..

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
и Србија се спаси од дивјаците на Косово во 98ма..па кај дојдоја дивјаците?

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114

Arta

I AM THE YUMMY PIE!
Член од
26 јуни 2011
Мислења
142
Поени од реакции
49
aww tebe taka te imat vospitano doma a?koji narodi se divjaci a koi ne a?epa nema divi narodi tuku poedineci divjaci se nadevam tvojota intelegencia ke go prifati ova posto vo sprotivno ti ke bides edinstveniot divjak i neciviliziran lol

V

Vollstandig

Гостин
aww tebe taka te imat vospitano doma a?koji narodi se divjaci a koi ne a?epa nema divi narodi tuku poedineci divjaci se nadevam tvojota intelegencia ke go prifati ova posto vo sprotivno ti ke bides edinstveniot divjak i neciviliziran lol
Златка, за тоа си во право, ама ја мислам оти поединците се МИРЕН НАРОД, додека повеќето земаат некој замав со лажни политички ветувања од нивните лидери.

Arta

I AM THE YUMMY PIE!
Член од
26 јуни 2011
Мислења
142
Поени од реакции
49
celta ne mi e ova da go prijavam do administratorot ne mi e gajle za ova jas ne sum navredenea naprotiv toj se navreduva sebesi, na albanski imam pisano samo zaradi zebancia a toa vo zagradi go imam prevedeno tuka.
samo navistina mnogu mi e zal za nekoi tuka tie makedonci shto gi znam licno ne veruvam deka se vaka ili ja sum naivna lol no ako poveketo se vaka togas zal mi e za ova niska necivilizacia so ova 'nacionalistite' mu shtetat na drzavata :)

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
celta ne mi e ova da go prijavam do administratorot ne mi e gajle za ova jas ne sum navredenea naprotiv toj se navreduva sebesi, na albanski imam pisano samo zaradi zebancia a toa vo zagradi go imam prevedeno tuka.
samo navistina mnogu mi e zal za nekoi tuka tie makedonci shto gi znam licno ne veruvam deka se vaka ili ja sum naivna lol no ako poveketo se vaka togas zal mi e za ova niska necivilizacia so ova 'nacionalistite' mu shtetat na drzavata :)
Добро дојде прво на форумот.

Второ како дечкото погоре, ги имаш со лопата да ги собереш, на форумов. ;).

Член од
13 декември 2009
Мислења
1.307
Поени од реакции
647
Секој ден, секоја секунда, од кога ќе станам размислувам против Албанија, како секој Македонец, Грк,Србин,Бугар, Италијанец... продлжи ја листата сама. Се греам на Албански знамиња и Куранот, и одвај чекам да дојдам на форумов за да навредам некого. Целокупниот мој живот ќе има смисла кога ќе исчезнете како народ. Всушност, ова што пишувам е губење на време кое можам да го потрошам против Албанскиот народ. Да не зборувам за тоа дека лично тебе те мразам, посено името Арта и начинот на кој зборуваш. Премногу кажав , сега се дозна за заговорот против Албанците. Пази ќе ти дојде некој на врата да те собере утре од 2 до 4 немој да отвараш. Поздравче.

Arta

I AM THE YUMMY PIE!
Член од
26 јуни 2011
Мислења
142
Поени од реакции
49
Секој ден, секоја секунда, од кога ќе станам размислувам против Албанија, како секој Македонец, Грк,Србин,Бугар, Италијанец... продлжи ја листата сама. Се греам на Албански знамиња и Куранот, и одвај чекам да дојдам на форумов за да навредам некого. Целокупниот мој живот ќе има смисла кога ќе исчезнете како народ. Всушност, ова што пишувам е губење на време кое можам да го потрошам против Албанскиот народ. Да не зборувам за тоа дека лично тебе те мразам, посено името Арта и начинот на кој зборуваш. Премногу кажав , сега се дозна за заговорот против Албанците. Пази ќе ти дојде некој на врата да те собере утре од 2 до 4 немој да отвараш. Поздравче.
hey zosto ne dojde?te cekav... ne se plasam od 'maski' so mu se zakanuvat na zenski posto ednostavno tie ne se maski lol

Член од
13 декември 2009
Мислења
1.307
Поени од реакции
647
hey zosto ne dojde?te cekav... ne se plasam od 'maski' so mu se zakanuvat na zenski posto ednostavno tie ne se maski lol
Имаше состанок на масонската ложа , ќе дојдам утре во 15 до 1 кај рекорд со Елвис Присли и Хитлер. Кисче.

Kajgana Shop

На врв Bottom