LG Optimus One - P500

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Не најдов тема за телефончево а мислам дека заслужува. Го земав пред саат време од T-Mobile и сум презадоволен, колку е брз, прецизен, прегледен и се останато. Едноставно пресеќен сум што се оттарасив од глупата 5800 XM, ова е светлосни години подобро од нејзе. Ме интересира дали и за овој телефон важи тоа да се пуни демек мора 14 саати првите три пати итн...или може откако ќе јави он дека е пун да си го извадам поштено?

I jas imam ist vakov, za brz ne e do tolku, znae da zakoci, ekranot e e do tolku senzitiven i precizen a pregledot e super. Probaj da cepnes iphone i ce ja voocis razlikata ;)

И поради тоа и поради здравјето на луѓето т.е. слухот, доколку телефонот е пример во близина на твојата глава или нечива глава етц...

Ништо, Сакаше само да се пофали дека има нов телефон :) хехехеххе

Ептен сум задоволен од GPS reciever-от, без GPRS Internet ме лоцира за 10 секунди во затворен простор..
--- надополнето: Jun 30, 2011 11:31 PM ---
I jas imam ist vakov, za brz ne e do tolku, znae da zakoci, ekranot e e do tolku senzitiven i precizen a pregledot e super. Probaj da cepnes iphone i ce ja voocis razlikata ;)
5.500 мкд vs. 30.000 мкд, ја воочувам разликата одамна :)

Ептен сум задоволен од GPS reciever-от, без GPRS Internet ме лоцира за 10 секунди во затворен простор..
--- надополнето: Jun 30, 2011 11:31 PM ---

5.500 мкд vs. 30.000 мкд, ја воочувам разликата одамна :)

Zborev za kvalitet ne za cena.
Vidi i za 999 den imas telefoni od toa ciglite, pa sea kolku pari tolku muzika...

Некој да не знае случајно кога искача официјален Gingerbread 2.3 update за LG-во? Некои викаат Јули, е сега колку е тоа точно поима неам..

Излезен е веќе.

А да не знаете како да го направам апдејтот и дали ми е паметно воопшто да идам од 2.2 на 2.3? :) Мислам, кои предности ги добивам со тоа?

А да не знаете како да го направам апдејтот и дали ми е паметно воопшто да идам од 2.2 на 2.3? :) Мислам, кои предности ги добивам со тоа?
И мене ме интересира истото...

Излезен е веќе.
А кај виде ти друже дека е излезен? Еве сега проверив со Pc Suite-от, нема ништо. Зборам за официјален апдејт од LG Electronics, не некој деген на youtube што си стаил сам 2.3...

А кај виде ти друже дека е излезен? Еве сега проверив со Pc Suite-от, нема ништо. Зборам за официјален апдејт од LG Electronics, не некој деген на youtube што си стаил сам 2.3...
wat.

Se prodava nov Lg P500 kupen od Korea na 26.05.2011 uste ima zastita na ekranot ne e koristen voopsto,ide so polnac,usb kabel,slusalki,cenata e 150 evra ako nekoj e zainteresiran neka pise po PP ili na email sashmkd@yahoo.com

Сеуште нема официјален 2.3 Gingerbread update во Македонија...

Незнам зошто воопшто чека некој. Веќе 3-4 месеци сум на џинџер.
screen1312148086.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom