Големиот брат - нова сезона

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дуле најфаца беше:D

Не го гледам многу ама како што разбрав ова испадна "чук,чук чао" се изтиткала оваа си ги зеде парите и чао пријатно.

Алал да и е.

Па да,се издупи 3 пати со Немеш,на крај овој и го начука со све јајца,и адиос амигос.
Тоа и ја донесе нејзе победата.
И друго не ми е јасно,што изиграваше на крај као да паднала од Марс.
(извинете на речникот ама морав )

Па да,се издупи 3 пати со Немеш,на крај овој и го начука со све јајца,и адиос амигос.
Aбе друже, што оти овој на крај и го начука со се јајца, кога тој од тоа нема никаков ќар, она си оди со 104 иљади евра, а тој ќе си оди дома со мандалото во раце.
Денес е се од корист и играта беше да се земи главна награда, и ете она си ги зема на крај..на тие таквите не им е битно што ќе збори народот за нив..битно џебот ќе им е полн.
И да, не ја оправдувам победата нејзина, ама што е тука е..го ставија на крај со неа да биди Дуле, знаат дека човекот и да изгуби нема да се буни на поразот, да беше некој друг може и скандал ќе направеше.

Aбе друже, што оти овој на крај и го начука со се јајца, кога тој од тоа нема никаков ќар, она си оди со 104 иљади евра, а тој ќе си оди дома со мандалото во раце.
Денес е се од корист и играта беше да се земи главна награда, и ете она си ги зема на крај..на тие таквите не им е битно што ќе збори народот за нив..битно џебот ќе им е полн.
И да, не ја оправдувам победата нејзина, ама што е тука е..го ставија на крај со неа да биди Дуле, знаат дека човекот и да изгуби нема да се буни на поразот, да беше некој друг може и скандал ќе направеше.
Да друже сосем те разбирам,ама кажи ми ти мене дали ако не се здупеше со тој,дали ќе победеше?

сега ќе видите одма како и мажот и и немеш ќе трчаат кој да и се смири побрзо (y)
маж и на тв ќе твдри дека ја подржувал цел серијал и дека воопшто не и бил лут.
ама нај момент беше кога скоро пола станари не излегоа да и честитаат. стварно беше глупаво од нивна страна, излезе дека и љубоморат.

Да друже сосем те разбирам,ама кажи ми ти мене дали ако не се здупеше со тој,дали ќе победеше?
Абе таа незнај 2 реченици да сврзи, а не да направи некое шоу во тие 100 дена таму, само сексот неа ја задржа и ја однеси до победа...ама ете народот гласал и тоа е крајниот епилог, секогаш некој не задоволен ќе има на крај, што е и нормална работа кај нас.
Битно Немеш на крај испадна дебил голем, сакаше да се извади денеска со тие негови реченици што ги кажа, ама и цел роман да издади, не го крпат дека оваа го вртеше на малиот прст ни цело шоу.

сега ќе видите одма како и мажот и и немеш ќе трчаат кој да и се смири побрзо (y)
маж и на тв ќе твдри дека ја подржувал цел серијал и дека воопшто не и бил лут.
ама нај момент беше кога скоро пола станари не излегоа да и честитаат. стварно беше глупаво од нивна страна, излезе дека и љубоморат.
А ти мислиш дека и е скаран и стварно отишол со детето?
По весници пишуваше татко и се откажал од нејзе,курци палци а кој прв истрча да ја прегрне?Татко и.

сега нема да ја остави мажот ке ја задржи

Нема. Таа цело време му правеше лице на Немеш дека го сака, ама прстенот не го извади. Мажот и беше златна резерва. Сега ќе ја прими назад.
--- надополнето: Jun 26, 2011 11:17 PM ---
Ајде сега место било...секогаш се чекаат вакви испади.Реално шоу тоа ти е плус ова е и такво Реално шоу,тој што се глупира понаша глупаво и е интересен победува.Овој пат победи сеирот што и го пружеше курвава пред камерите а и од кај знаеме колкава подршка имала од Хрватска.

Ниогаш не победува тој што се понаша глупаво. Никогаш!
Лани победи Арсо, не победија ни Ралеви ни Јована.
На ВИП ВБ победи глумецот од Ране, не победи Боки 13.
На Фарма не победи Куќа-посо.
На Операција Триум Аднан зарем интересен беше?
Фала Богу дека е местено.

Абе таа незнај 2 реченици да сврзи, а не да направи некое шоу во тие 100 дена таму, само сексот неа ја задржа и ја однеси до победа...ама ете народот гласал и тоа е крајниот епилог, секогаш некој не задоволен ќе има на крај, што е и нормална работа кај нас.
Битно Немеш на крај испадна дебил голем, сакаше да се извади денеска со тие негови реченици што ги кажа, ама и цел роман да издади, не го крпат дека оваа го вртеше на малиот прст ни цело шоу.
Не видов што кажал Немеш, ке биде некој љубезен на кратко да ме запознае со спектаклот на Немеш :)
А што се однесува до победата на Маријана нз колку е заслужена и колку вредеше она да победи но како и да испаднаа големи дебили оние кои не и честитаа

Не и ја донесе тоа победата, уште од старт кога ја покажаа табелата се виде дека многу води.

Па тоа е најтрагичното, се изнаужива, неколку пати имаше секс, и на крај откога Немеш го рече тоа што го рече сите ја гледаа како да е најнапатена особа во свет. Го гледав финалево со две машки, едниот ја пцуеше Маријана кога почна емсијава, ама кога Немеш рече тоа што рече и Маријана кога ја направи таа тажната фаца, двајцава почнаа да го пцујат и да навиваат за Маријана. Ете што може женско да ти направи, за една секунда за 180 степена да го смениш мислењето со една обична фаца.
--- надополнето: Jun 26, 2011 11:23 PM ---
Не видов што кажал Немеш, ке биде некој љубезен на кратко да ме запознае со спектаклот на Немеш :)
А што се однесува до победата на Маријана нз колку е заслужена и колку вредеше она да победи но како и да испаднаа големи дебили оние кои не и честитаа

Немеш рече дека Маријана глумела цело време.

Немеш рече дека Маријана глумела цело време.
Е ова колку да се извади од ситуација, кретен. Не знаеше како да и раскине па ајде ке се бламира, можел да смисли подобар начин, вака самиот си наби рогови, а убаво му беше додека имаа секс тогаш не велеше дека Маријана глуми.... свашта

^^ Немаше неколку пати секс, она имаше апла секој ден секс. Како и да е убаво го изврти Немеш и си ги лапна парите.
Повеќе сакав Дуле да победи ама тоа е.

^^ Немаше неколку пати секс, она имаше апла секој ден секс. Како и да е убаво го изврти Немеш и си ги лапна парите.
Повеќе сакав Дуле да победи ама тоа е.

Дуле да победеше на Радојка 100% ке и купеше некое злато аа уу а со останатите пари ке си купеше уште некоја крава :p Ама како и да е најцар беше :D

еве баш сега малку чепкав и наидов на ова :
http://www.24sata.hr/big-brother/milan-sve-je-to-namjestaljka-marijana-ce-pobijediti-u-showu-225574
пола од бившите станари тврдат како ова било наместено од самиот почеток.
а не ми е јасно, ако тие знаеле дека марјана победува што к*р барале да учествуваат ???
и плус како може 106 дена да глумат сите како демек ништо не знаат?
им е мака сеа и ќе си кажуваат. ама сепак мора да се помират со вистината. то е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom