Ми се јави пред 5 мин да пишам пост во негово име, пошто компјутерот му се расипал. Многу ѓи сакал Гансо или Лукас од Сао Пауло, а може и двајцата^
Добредојде колега. За ваков кам бек кој трансвер го посакуваш одма да се официјализира ?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ми се јави пред 5 мин да пишам пост во негово име, пошто компјутерот му се расипал. Многу ѓи сакал Гансо или Лукас од Сао Пауло, а може и двајцата^
Добредојде колега. За ваков кам бек кој трансвер го посакуваш одма да се официјализира ?![]()

Не сакам трансфери јас годинава и Сахин е одвишок.^
Peace
НЕ ЈАДИ многу Дарио,српски-албанецски мелес.Што разбира Влатко....планинско дете![]()
Добро сеа ти си специалист за вадење реченици од контекст или спамањето ти е хоби???
Кој негираше за квалитетите на Сахин и за неговите игри во Бундес лигата,каде ја дадов негативно мислење.Одвишок шо ти значи тебе?Слаб играч??
Ако сакаш да ти објаснам еве ти.Јас само дадов мислење дека покрај Чаби,Ласс и Кедира ние земаме сличен играч на нив е тоа е зборот Одвишок.Можеби ќе го биде можеби Не.На крај краева кој ти гарантира дека ќе игра стартер пред овие???
--- надополнето: Jun 26, 2011 12:43 PM ---
НЕ ЈАДИ многу Дарио,српски-албанецски мелес.
Погрешно те сватив,извини.