Марота ќе понудел 10м а тие бараат 13-15+м.Интересна вест
Понудата на Милан од 10 милиони била одбиена, не гледам зошто нас би ни го продале за толку пари. Инаку, ми прави мерак играчов и добро би било да го купиме, само што понудата би требало да е значително поголема од оваа што се спомнува.Марота ќе понудел 10м а тие бараат 13-15+м.
12-13m се доволно според мене.Понудата на Милан од 10 милиони била одбиена, не гледам зошто нас би ни го продале за толку пари. Инаку, ми прави мерак играчов и добро би било да го купиме, само што понудата би требало да е значително поголема од оваа што се спомнува.
Кога ќе го земеле Агуеро ќе тргнеле по Џузепе Роси.Премногу добро за да биде вистинито.
Нема шанси. Агуеро е план А, Роси е план Б, доколку не успее ова со Агуеро.Кога ќе го земеле Агуеро ќе тргнеле по Џузепе Роси.Премногу добро за да биде вистинито.
јас сум заДечки сеа видов на Јувебалкан има организирано одење на новиот стадион на Јуве (првата утакмица), дали има заинтересирани од МК да појдеме , може и со нив а може и сами да си се организираме во договор со некоја агенција
Нема потреба од агенција. Од септември Wizz Air почнува со летови Скопје- Венеција кои ќе чинат 20 евра во еден правец (значи 40 евра повратен билет). Со воз од Венеција до Торино има околу 4 саата само за цената не сум сигурен. Единствен проблем е тоа што летовите се исклучиво во сабота и вторник па ќе мора да се платат 3 ноќевања во Торино.Дечки сеа видов на Јувебалкан има организирано одење на новиот стадион на Јуве (првата утакмица), дали има заинтересирани од МК да појдеме , може и со нив а може и сами да си се организираме во договор со некоја агенција
Превозот нема да е проблем има автобуси, комбиња ќе се снајдеме проблемот се картите, од Јувебалкан ти обезбедуваат и карти, ако има некој роднина у италија па да ни купи карти ондак е друга приказна, а може и онлајн ќе продаваат, што порано почнеме да се организираме толку подобро само да има заинтересираниНема потреба од агенција. Од септември Wizz Air почнува со летови Скопје- Венеција кои ќе чинат 20 евра во еден правец (значи 40 евра повратен билет). Со воз од Венеција до Торино има околу 4 саата само за цената не сум сигурен. Единствен проблем е тоа што летовите се исклучиво во сабота и вторник па ќе мора да се платат 3 ноќевања во Торино.
Se e toa Ok 40 evra povraten ali oni naplakjaat + za bagas + avionski taksi taka da nema da bide bas 40 tuku 120evra minimumНема потреба од агенција. Од септември Wizz Air почнува со летови Скопје- Венеција кои ќе чинат 20 евра во еден правец (значи 40 евра повратен билет). Со воз од Венеција до Торино има околу 4 саата само за цената не сум сигурен. Единствен проблем е тоа што летовите се исклучиво во сабота и вторник па ќе мора да се платат 3 ноќевања во Торино.
Не мора со авион бе, еве читав од Загреб до Торино со повратен билет и карта за натпреварот е укупно 100 евра плус 20 чланарина требало да се плати и пат од Скопје до Загреб сами да си платиме некаде околу 140-160 евра би не фатило се, тоа е една од опциите ќе побараме и поефтина, кога се сака се се може, само да има заинтересираност да бидеме повеќе луѓеSe e toa Ok 40 evra povraten ali oni naplakjaat + za bagas + avionski taksi taka da nema da bide bas 40 tuku 120evra minimum