Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Вака..си шмекам едно девојче некое време , си одиме на кафе , али некако ептен глуп излегов, заслепен по се изгледа не бев при себе и ме порчита шо намера имам :) и културно ми рече меѓу редови дека несака да ме "повреди".сето тоа откако остана соло .Се зближи она ептен со мене мислам дека ми верува повеке отколку самата себе,секогаш сака да и "перам мозок" со совети и јадење бисквити на празно..али се тоа како пријател..со мене баш не ми е по кееф ..пробав со игнорирање и глумењне незаинтересираност али пак она повлекува конците и почнува муабет...
И ај да видам шо мислите вие ..?
Залапај ја.

Потоа или таа ќе почне да те игнорира, или ќе си најде трет, па твоето игнорирање ќе функционира. А може да се случи и чудо и да ѝ се бендиса, па да ти бара пак.

Со лесно. (y)

Член од
24 јуни 2011
Мислења
20
Поени од реакции
14
aj vaka : se iam muvano so edno dete koe shto seushte me saka ... no on sega se muva so moja najbolje drugarka bidejkji ona nego go sfigja... no negoviot najbolje drugar mi pomogna da gi namestime .. a jas sum vljubena vo nego .. vo najbolje drugarot na tipot so koj sho se imam muvano .. i fintata e sho so nego imavme nekoi odnosi da kazhame .. i tipot sho se muva sea so drugarka mi i rekol deka megju nas dvajca primetuva neshto .. i sekoj den sme zaedno nie chetvorica... postojano se tepam so nego se grizeme .. bukvalno on so modrici i ja so modrici si idam doma ... se lizheme i se toa.. no nikako da se bacime.. kazhete mi sho da pravam .. a i da naglasam on mi ima kazhano deka radi drugar mu i radi toa sho se selam od drzhavava on ne bi se muval so mene radi chustvata ...

Член од
5 јуни 2011
Мислења
30
Поени од реакции
7
aj vaka : se iam muvano so edno dete koe shto seushte me saka ... no on sega se muva so moja najbolje drugarka bidejkji ona nego go sfigja... no negoviot najbolje drugar mi pomogna da gi namestime .. a jas sum vljubena vo nego .. vo najbolje drugarot na tipot so koj sho se imam muvano .. i fintata e sho so nego imavme nekoi odnosi da kazhame .. i tipot sho se muva sea so drugarka mi i rekol deka megju nas dvajca primetuva neshto .. i sekoj den sme zaedno nie chetvorica... postojano se tepam so nego se grizeme .. bukvalno on so modrici i ja so modrici si idam doma ... se lizheme i se toa.. no nikako da se bacime.. kazhete mi sho da pravam .. a i da naglasam on mi ima kazhano deka radi drugar mu i radi toa sho se selam od drzhavava on ne bi se muval so mene radi chustvata ...
Па гледај сега ... по мое кажи на тој другар ти што се имаш мувано дека ти се свиѓа неговиот другар и тој да почне да мести работа .....

Член од
24 јуни 2011
Мислења
20
Поени од реакции
14
Па гледај сега ... по мое кажи на тој другар ти што се имаш мувано дека ти се свиѓа неговиот другар и тој да почне да мести работа .....
xaxaaxxaxa ... toa e ! samo sho on so pogled me ubiva koa kje se priblizham na bilo koe mashko .. nema veze .. se kje beshe okej da imav poishe vreme .. ama sakam nekako rabotite da gi zabrzam i fintata e sho neznam kako ...

Член од
5 јуни 2011
Мислења
30
Поени од реакции
7
Па тоа е единствениот начин да биде нешто меѓу вас додека си во државава ..... или друга солуција сама да појдеш и да го смуваш хехех

Член од
24 јуни 2011
Мислења
20
Поени од реакции
14
i jas se mislam za vtoroto... i kaj i da e kje se desi .. pa kje vidime sho kje bidne .

• Tαммι •

Гостин
Па тоа е единствениот начин да биде нешто меѓу вас додека си во државава ..... или друга солуција сама да појдеш и да го смуваш хехех
Да и ако е забеган некој да и лупне шамар -.- Никако ова второво :D
Чим ти врти муабети...ради чувства се селиш во друга држава блабла...ќе попушти остај таа работа. :)
Пробај си сама да си средиш,излезете сами...муабети ау може ќе му дојде памет. :)
Ако не успееш сама...барај помош од пријател.Ако не успее ни тој..викај не, ќе го затепаме и ќе средиме работа. :D
Среќно.

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Според Крусер, решението на секој љубовен проблем е - залапај ја :D
Не е лошо решението ако машкото е сигурно дека има некакви шанси кај девојката. но во друг случај не:)

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Не е лошо решението ако машкото е сигурно дека има некакви шанси кај девојката. но во друг случај не:)
Ако нема шанси, ќе добие лапање без обврски. Мислам дека *секое* машко тоа го посакува (барем на почетокот на која било врска), т.е. да нема ограничувања во односот со девојката. Па, ако не сака ограничувања, не треба да си ги прави самиот во својата глава.

А девојката секогаш ќе може да каже „Па јас не сакав... тој ме нападна!“ за да се оправда пред дечкото/другарките/итн. Класика.

Член од
24 јуни 2011
Мислења
20
Поени од реакции
14
Да и ако е забеган некој да и лупне шамар -.- Никако ова второво :D
Чим ти врти муабети...ради чувства се селиш во друга држава блабла...ќе попушти остај таа работа. :)
Пробај си сама да си средиш,излезете сами...муабети ау може ќе му дојде памет. :)
Ако не успееш сама...барај помош од пријател.Ако не успее ни тој..викај не, ќе го затепаме и ќе средиме работа. :D
Среќно.
барај помош од пријател, а ? .. xxa mnogu кој сака да биде милионер ми звучи ова ... него побарав ја помош па ќе видиме денес утре што како ... во секој случај спремај се .. ќе ве викам ако не успее :) xaxa фала у секој случај .. :)

• Tαммι •

Гостин
барај помош од пријател, а ? .. xxa mnogu кој сака да биде милионер ми звучи ова ... него побарав ја помош па ќе видиме денес утре што како ... во секој случај спремај се .. ќе ве викам ако не успее :) xaxa фала у секој случај .. :)
Хахах барај помош од пријател (баш е ко кој сака да биде милионер) ама мислам дека ќе успее тоа....ајде ти држиме среќа да успее и без нас ако не ние чекаме спремни, само ти извести не и тргаме :)

Kajgana Shop

На врв Bottom