- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.199
Sigurno imas.Од тебе имам повисок коф. на интелегенција сигурно никот покажува што ѓубре си.
Kakva vrska ima nikot Zaratustra so bilo sto, i sto toj pokazuva?
Sigurno imas.Од тебе имам повисок коф. на интелегенција сигурно никот покажува што ѓубре си.
Zasto da zaviduvaat na prokolnat narod?Факт е дека го контролираат светот. Но не на тој начин што мислиме ние, евреите немаат стратегија да го контролираат светот или пак се договараат за тоа помеѓу себе. Туку нештата таке се споиле, тие го поседуваат капиталот и преку него ја контролираат политиката за нивната држава. Ја добиваат поддршката од западните земји ама и си ги плаќаат сметките чисто и уредно. Купуваат огромни количини оружје од САД секоја година, што изнесува неколку милијарди. Нормално е дека ќе имаат поддршка. Најголемите банкари се евреи, нивната диаспора секоја година испраќа по неколку мијарди на сметките на Израел, нивните деца не мешаат крв и се мажат/женат помеѓу нив. Тие се организирано општество какво што ние никогаш нема да бидеме. Мислам дека затоа сите други им завидуваат и постои антисемитизам кон нив.
а сега со прават мирните еврејчиња на муслиманите?или тоа не е ни толку битно со има врска така?немаа на кого па ке се истураат на нив и донекаде држи вода дека сигурно имаат замешани прсти во втората светска вонја зашто знаеме дека наводно заради тој геноцид тие добија држава која никогаш не била нивнаАнтисемитистите според мене ги мразат евреите затоа што мислат Хитлер и целиот
фашизам е нешто правилно и потоа си прават филм за тоа и влегуваат во него, но нека погледнат некои видео клипови од холокаустот
http://www.youtube.com/watch?v=xxZ9U8NHIWo&feature=related
па видете што чуствувате и дали тоа за вас е правилно, не е страшно да згрешиш страшно е
да го знаеш тоа но не се поправаш и не го признаваш тоа на себе, секој
греши но нема доблест секој тоа да си го признае на себе или некој друг
конкретно за антисемитизмот.
Се прашувам кој постојано извршува ракетни напади врз Израел, се прашувам кој никогаш не го признавал Израел и кои биле тие неколку држави кои го нападнале Израел неколкупати после неговото создавање, се прашувам кој лидер на КОЈА држава постојано се заканува дека ги истреби Израелците, се прашувам кои вршат терористички напади врз Израел.а сега со прават мирните еврејчиња на муслиманите?или тоа не е ни толку битно со има врска така?немаа на кого па ке се истураат на нив и донекаде држи вода дека сигурно имаат замешани прсти во втората светска вонја зашто знаеме дека наводно заради тој геноцид тие добија држава која никогаш не била нивна
E aj molimte kazi mi koj gi napagja izraelcite? http://www.youtube.com/watch?v=lG3xH3LJbBg&feature=relmfu pogledni go videovo pa ke ti stane jasno kakva uloga ima ErusalimСе прашувам кој постојано извршува ракетни напади врз Израел, се прашувам кој никогаш не го признавал Израел и кои биле тие неколку држави кои го нападнале Израел неколкупати после неговото создавање, се прашувам кој лидер на КОЈА држава постојано се заканува дека ги истреби Израелците, се прашувам кои вршат терористички напади врз Израел.
Ниту го бранам Израел ниту ги сметам Израелците за цвеќиња за мирисање. Ама твоето мислење е тотално еднострано... Претпоставувам муслиман си или не?