Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
photo.php

photo.php

photo.php

photo.php

Najnovi fotki od stadionot :))

OFFICIAL: Juventus, approved the capital increase

And 'finished the special Board of Directors of Juventus to define the corporate capital increase. Which will increase to 120 million euros, the same as the official Juventus in a statement on its website. The development plan should be considered until the season 2015/2016. Exor, which controls 60% stake in Juventus, has committed to subscribe its share, amounting to 72 million and, possibly, a share in excess of the stock options attributable to its own, up to a maximum of 9 million , corresponding to the share held by Lafico (7.5% of the share capital).

Џовинко официјално премина во Парма ?

Мислам дека е откупен само половина од договорот на Џовинко. Колку што се сеќавам тој беше даден на позајмица во Парма со можност да ја откупат половината од договорот на Џовинко. Барем јас така паметам :)

Мислам дека е откупен само половина од договорот на Џовинко. Колку што се сеќавам тој беше даден на позајмица во Парма со можност да ја откупат половината од договорот на Џовинко. Барем јас така паметам :)
Ciao Seba! Официјално Парма го откупиОфицијално Парма откупи половина од договорот на Себастијан Џовинко. Денес претседателот на Парма - Гиради ја даде следнава изјава:
„Официјалното право на откуп на половина од Џовинко го искористивме денес, затоа ова е дефинитивно и официјално соопштение кои им го подаруваме на нашите навивачи. Верувам дека ова е одличен трансфер потег на Парма“
Договорот има важност од 1-ви Јули, а Јувентус за половината на Џовинко треба да добие околу €2.7M

Гиради истотака ја истакна желбата да го задржи и Амаури
„Јасно е дека би било сон да го имаме и Амаури, бидејќи е фудбалер кој ни даде многу и истотака е играч кој има одличен карактер. Меѓутоа, повторувам, тој е играч на Јувентус, затоа треба да го почитуваме ова, а во моментов нема ништо конкретно“.

немојте да мислите дека сите пари ќе одат на трансфери
прво да се покрие минусот а второ парите се за следните 3 години :/ така да палете свеќа марота да троши паметно

Значи "секоја чест" на Марота...глуп е ко куров(извинете вака на изразот) значи купува дрва(мислам на Мота) а дава надежи како Пасквато,Имобиле,Роси,Бониперти и Џиандонато!

за малиот навистина ми е жал - можеше барем како резерва да се искористи и тоа многу добро......барем во Парма ќе има комплетна минутажа- нека му е со среќа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom