Тенисот во Македонија. Игра ли некој тенис?

Член од
17 јули 2010
Мислења
79
Поени од реакции
5
Значи Понеделник до Петок од 8 до 15 е 200 ден 1 час ако сака 50 души нека има на теренот.:D
--- надополнето: Jun 12, 2011 10:29 AM ---

Читај и ти сеа, грешка си.:)
--- надополнето: Jun 12, 2011 10:30 AM ---
Ајде бе дечки 3 или 4ца да се договориме и да идеме во АС.:cool:
Со нивни рекети или со твои ?

С

Спенсер

Гостин
Јас бев во К-4 играв,на терените во ППА што се, на агенција за млади и спорт :)

Од 10.00 до 13.30... после не се издржува пекол е :) Не се плаќа/

С

сашенко

Гостин

Kaде е тоа бе? Во Илинден сега ке направат за 2 недели терени.Денес подготвуваа тоа за мрежите и за ограда од страна дупки нешто такви работи.Утре рекоа ке местат ограда од страните и рефлектори за 2-3 дена би требало да биде готово тоа 4 терена се.После ке почне да се обележуваат и ке се наместат мрежите.Без пари ке биде играњето со твои рекети нормално.Ке биде отворено по цел ден, ке има обезбедуавње од општина само.Рефлекторите има што значи ке се игра и навечер ама незнам до колку саат.Има еден простор до терените за кој слушнав дека ке биде мали трибини од 5-6 реда со должина на тениското игралиште плу 3-4 метра ван линиите нели што е и тоа би било одлично ама колку е точна информацијава незнам.Кој има можност таму да игра одлично ке биде.Одлични услови, 4 терена и со оглед на тоа што таму ретко кој игра тенис секогаш ке има слободен терен за играње.Немам рекети а се спремам од семптември-октомври таму да фрлам 5-6 илијади и некои топчиња да земам поквалитетни и somebody stop me.Иначе на бувљак пред 2 недели земав 5 топчиња за 50че (10ден. парче) хахаха одлични топчиња и тоа.Некој ги здрпал од тениски клуб пошто се гледаше дека се добри топкиве.Ако некој е блиску нека поминува почесто зошто и рекети има таму и тоа добри рекети може да се начека за не повеќе од 1000 денари.Верувале или не за 1500 каков рекет ми понуди тој еден циган таму ама немав пари у мене и не го видов после тоа.Не доаѓаат секогаш истите тука, така да поминете може да се начека нешто.

С

Спенсер

Гостин
Kaде е тоа бе? Во Илинден сега ке направат за 2 недели терени.Денес подготвуваа тоа за мрежите и за ограда од страна дупки нешто такви работи.Утре рекоа ке местат ограда од страните и рефлектори за 2-3 дена би требало да биде готово тоа 4 терена се.После ке почне да се обележуваат и ке се наместат мрежите.
Карпош 4, основно училиште Петар Поп Арсов :) Само тешко е да фатиш место,затоа ние отидовме во 10.00 :)

С

сашенко

Гостин
Значи 200 ден. е саат без разлика дали играш со нивни или со твои рекети така ?
Ако се сеќавам добро некој одамна рече дека се наплаќа плус 50 денари за рекет или така нешто.АМа ова не е сигурна информација...

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ако се сеќавам добро некој одамна рече дека се наплаќа плус 50 денари за рекет или така нешто.АМа ова не е сигурна информација...
Јас го кажав тоа...50 ден се плаќа за рекетот.
--- надополнето: Jun 23, 2011 4:23 PM ---
Значи 200 ден. е саат без разлика дали играш со нивни или со твои рекети така ?
200, 250 е од Понеделник до Петок 8:00 - 15:00

Член од
17 јули 2010
Мислења
79
Поени од реакции
5
200, 250 е од Понеделник до Петок 8:00 - 15:00[/quote]

А Сабота ?!
--- надополнето: Jun 23, 2011 4:27 PM ---
Јас го кажав тоа...50 ден се плаќа за рекетот.
--- надополнето: Jun 23, 2011 4:23 PM ---

А Сабота ?!

С

сашенко

Гостин
Јас порано мислев дека е од човек толку ама од термин било што е добра вест :D.Само ме интересира дали поранко треба да отидеш или да закажеш термин заради слободни термини да начекаш или пак нема многу народ и ако отидеш ке си најдеш сигурно некој празен.Иначе 50 денари е рекет од саат или за целиот термин? Зошто ако идеме двајца ке и сакаме 2 саата тоа е 400 денари и плус 2 рекета како ке ми наплатат за нив незнам.Дали 100 или 200 за двата, пошто 2 саата се?

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
А Сабота ?!
--- надополнето: Jun 23, 2011 4:27 PM ---

А Сабота ?![/quote]
Сабота и Недела е поскапо ама незнам точно колку е.
--- надополнето: Jun 23, 2011 4:48 PM ---
Јас порано мислев дека е од човек толку ама од термин било што е добра вест :D.Само ме интересира дали поранко треба да отидеш или да закажеш термин заради слободни термини да начекаш или пак нема многу народ и ако отидеш ке си најдеш сигурно некој празен.Иначе 50 денари е рекет од саат или за целиот термин? Зошто ако идеме двајца ке и сакаме 2 саата тоа е 400 денари и плус 2 рекета како ке ми наплатат за нив незнам.Дали 100 или 200 за двата, пошто 2 саата се?
50 ден за 1 рекет, 100 - 2 значи а вие дали ќе играт 5 мин или 5 саата тоа е друго.:)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443

Какви се терените и каде се точно лоцирани, дали се во дворот на школото и дали има рефлектори? Баш ме радува дека К4 добил терени, сега и мене ми се заигра :).

С

Спенсер

Гостин
Какви се терените и каде се точно лоцирани, дали се во дворот на школото и дали има рефлектори? Баш ме радува дека К4 добил терени, сега и мене ми се заигра :).
Во дворот на школото ППА, во Карпош 4. Јас претежно играм сабајле,од 09.00 докај 12,после е жешко :)
Попладне неможеш место да фатиш,децата од населбата се на терен...

Немирлика

all I need is love, friends & a piano☺
Член од
15 јуни 2011
Мислења
225
Поени од реакции
126
Јас играм тенис ( онака рекреативно ) веќе 5-6 години. Ако сака некој тек-тек - слободно нека каже! :D :p

Kajgana Shop

На врв Bottom