Toecutter
Biafran Baby
Јас сега за сега имам двајца кандидати кои сакаат да се оженат со мене, само јас не сакамБарем не уште 7-8-10 години.
Избери го тој што може да прегризе високонапонски кабел.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас сега за сега имам двајца кандидати кои сакаат да се оженат со мене, само јас не сакамБарем не уште 7-8-10 години.
Избери го тој што може да прегризе високонапонски кабел.![]()
Има време, 10 години се во прашање.
Ќе го изберам тој што ќе потпише предбрачен![]()
Хахахахха добро де, мене ми е рано да се грижам за браковиСеа ми текнуе...кај мене у маало имаше една шо стално ни збореше колку удварачи имала...и остана немужена. А не беше тотално ружна.Ова онака ти кажујам, успут...`cuz I care for you!
значи по логика имаш некаде не повеке од 16 години.сигурно не планираш да се мажиш на 40??Јас сега за сега имам двајца кандидати кои сакаат да се оженат со мене, само јас не сакамБарем не уште 7-8-10 години.
значи по логика имаш некаде не повеке од 16 години.сигурно не планираш да се мажиш на 40??
и сега очекуваш твојот муабет да има некоја тежина.
мој совет е наместо да се занимаваш со работи за возрасни уживај во невиноста на детството затоа што ќе заврши многу брзо!!
Над 30-тата станува се потешко за девојките да најдат пристоен партнер. Во моментов знам неколку над 30 и мака мачат да си најдат дечко, со години се сами, воопшто не изгледаат лошо и имаат пари. Над 40 е катастрофа и тука се прават најголемите компромиси затоа што асалните мажи се веќе одамна зафатени а и тие што случајно останале слободни и ги бива бркаат помлади.
Да, ама секако не е поентата по секоја цена да се влезе во брак. Подобро никаков, отколку лош брак!
Апсолутно се согласувам дека не треба по секоја цена во брак ама со една мала забелешка.
Не треба да се прават однапред планови до триесетата не се мажам затоа што животот не знаеш што ти наменил па ако го сретнеш идеалниот на 25 не го пуштај заради тоа што ти е прерано. Биди флексибилна и спремна ако треба и да промениш животни планови затоа што квалитетни партнери многу ретко се наоѓаат и не секогаш ќе имаш втора шанса.
Во краен случај слушај си интуиција и нема да погрешиш, затоа што жените кога ќе почнат со разум и логика најчесто ги прават најголемите утки.
Па тоа е само планПлановите се менуваат
Бракот како брак е во ред, тука постои прашалиник ,,а деца?,,. Можеби ќе се омажам на 25, 26, 30, ама деца тогаш кога ќе имам време и пари за нив.
Немам некоја голема амбиција сопруга да бидам, (што не значи дека се плашам) ама сакам да бидам најдобрата мама на светот![]()
Ќе видиш кога ќе си ја најдеш втората половина колку се станува полесно во животот ама стварно да е таа што треба а не некоја од трета класа замаскирана како прва.
Ќе бидеш и прекрасна сопруга кога ќе имаш за кого да бидеш и кога ќе се будиш и заспиваш со насмевка на лице, со малку иницијатива и правилен став кон животот се ќе си дојде на место.
А ти од каде знаеш? Женет си? Хахахахаххахахахах..............![]()