Како да ја опнам комшивката?

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Вака :D Имам комшивка која ненормално ми го дига (притисокот) уште одамна.. живее одма до мене блиску,арно ама со брат и сум уште од мали нозе израснат (додуша сега не сме ептен блиски,али сепак ОК сме) И да не беше он до сега ќе ја опнев или барем ќе пробав да ја опнам,али никако неможам ради него,што ако ми удри корпа и му каже.. ептен незгодно ќе е ..е сега со неа имам смешка ,шала ,понекогаш навлегуваме и во некои интимни работи,ама ич не сум сигурен по нејзина реакција дали сака или нејќе мајката :cautious: Дајте помош да направиме некои стратегии,зашто пампуров не ми држи веќе од секојдневно гледање :p

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Кажи му на другар ти да ти ја намести. :love:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Вака :D Имам комшивка која ненормално ми го дига (притисокот) уште одамна.. живее одма до мене блиску,арно ама со брат и сум уште од мали нозе израснат (додуша сега не сме ептен блиски,али сепак ОК сме) И да не беше он до сега ќе ја опнев или барем ќе пробав да ја опнам,али никако неможам ради него,што ако ми удри корпа и му каже.. ептен незгодно ќе е ..е сега со неа имам смешка ,шала ,понекогаш навлегуваме и во некои интимни работи,ама ич не сум сигурен по нејзина реакција дали сака или нејќе мајката :cautious: Дајте помош да направиме некои стратегии,зашто пампуров не ми држи веќе од секојдневно гледање :p
А... бе.....:ROFLMAO: ти додека се мислиш други ќе ја рендаат... а..бе.. стисни заби и ча или бу...
...најверојатно женската многу пати досега се прашала што не е во ред со овој... може ли до толку да не му текнува..

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
малце ми е незгодно да пишувам, али ајде ..ја сам врло изненаѓена од тебе Шоиќ.. :D
абе стари, земи пуштај и се :) викни ја на кафе, ако прифати, идете ( ама гледај да е приквечер ) ако све е ок на кафе, одма у парк .. :D

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.546
Поени од реакции
9.457
1. Скарај се со брат и пробај, ако ти удри корпа барем нема да ти биде толку криво и незгодно.
2. Ако си за озбилно со неа кажи и види што ке биде. А ако си за кратко колку за да то помине меракот процени колку ти значи пријателството со брат и. па одлучи.

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Брат и нека ја опне сестра ти,ти комшиката и сите среќни.
Сериозно, темава е патетична, бараш совет како да ја "опнеш" сестрата на другар ти.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
"Како да ја опнам комшивката "...абе како дете од 14 години да ја има пишувано темата ,на кое му вријат хормончињата...пробај да не се понашаш така и можеби ќе биде нешто.

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Викни ја кај тебе дома, да ти помогне у некоја женска работа што као демек ти не знаеш како иде...пример...оди на кафе кај брат и и кога ке седне она со вас почни некој општ муабет, па после можеш да и спомнеш дека сакаш да се депилираш, ама не ти се иде на козметичар пошо ке те болело многу, и она најверојатно ке ти се понуди да те издепилира, ако не се понуди предложи и ти.."Ке ти смета да пробаш да ме издепилираш!?"
Пробај, можда ке запали....е после тоа веке на тебе останува како да и се џитнеш... :cool:
Полесно е кога ќе ја имаш на свој терен....сами...каде си ти полугол и го покажуваш своето прекрасно градено тело.... :D

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Има едни апчиња roofies се викаат,може си чул не знам,е ќе ја викнеш на каве,ќе и туриш една апче и крај,сигурно ја опнуваш.
и пожелно би било виагра да си земеш ;)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.704
Поени од реакции
48.997
Викни ја кај тебе дома, да ти помогне у некоја женска работа што као демек ти не знаеш како иде...пример...оди на кафе кај брат и и кога ке седне она со вас почни некој општ муабет, па после можеш да и спомнеш дека сакаш да се депилираш, ама не ти се иде на козметичар пошо ке те болело многу, и она најверојатно ке ти се понуди да те издепилира, ако не се понуди предложи и ти.."Ке ти смета да пробаш да ме издепилираш!?"
Пробај, можда ке запали....е после тоа веке на тебе останува како да и се џитнеш... :cool:
Полесно е кога ќе ја имаш на свој терен....сами...каде си ти полугол и го покажуваш своето прекрасно градено тело.... :D

:D :D

Г

Грејвдигер

Гостин
Со лопата во глава. :D
Камо и ја да имав некои добри комшики, а не стари баби. :confused: Озбилно, викни ја кај тебе... некој спомна депилирање, може да побараш да те исчупа, подобра позиција имаш да ја зграпчиш. Или да ја наредиш некако да идеш кај нив на кафе, па со неа да пофлертуваш, да ја викнеш на кафе и да идеш лагано. ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom