Како да ја опнам комшивката?

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Покани ја да излезете некаде во некој кафич или сл.. Или викни ја дома .. ако си сам дома уште поубаво. :sneaky:
--- надополнето: Jun 22, 2011 12:28 AM ---
Све фраери еј.. како ќе ве опне сега Леандра..

Како мислиш да не опне Леандра? :ROFLMAO:

Зашто драги народе, темава не е у Чек Дис Аут... :D

Викни ја кај тебе дома, да ти помогне у некоја женска работа што као демек ти не знаеш како иде...пример...оди на кафе кај брат и и кога ке седне она со вас почни некој општ муабет, па после можеш да и спомнеш дека сакаш да се депилираш, ама не ти се иде на козметичар пошо ке те болело многу, и она најверојатно ке ти се понуди да те издепилира, ако не се понуди предложи и ти.."Ке ти смета да пробаш да ме издепилираш!?"
Пробај, можда ке запали....е после тоа веке на тебе останува како да и се џитнеш... :cool:
Полесно е кога ќе ја имаш на свој терен....сами...каде си ти полугол и го покажуваш своето прекрасно градено тело.... :D
Лока...Може да те прашам нешто ,,, ааааа,,,, Ке ти смета да пробаш да ме издепилираш!? (Шала) :p

Ослободи се од другар ти.
Теши ја и биди со неа во тие тешки моменти. После сама ќе ти понуди да ја опнеш.

П.С. Проверено, 100% работи :ROFLMAO:

Лока...Може да те прашам нешто ,,, ааааа,,,, Ке ти смета да пробаш да ме издепилираш!? (Шала) :p

Де бре луѓе што ви стана, јас само предлог дадов....
бтњ. И јас си имам комшии :D (шала)

Тек сега можеш да видиш дека не успева твојата препорака :D

ако им ги имаш на сите блиски комшии издепилирано,ќе мора комшилокот да го прошируваш,па ќе мора некоја да вработиш,па после 20-30 години ќе постаниш гигант;):ROFLMAO:(шега)

^ Де бре човек да не каже нешто, ке го направите од се подоле!:confused:

^ма како од се подоле,Гигант девојче,Гигант:oops:

Остај те го девојчето бе ... :)

Odma i kazues direktno I love you mori.... brat i nemora da znae a ako nesto se izbaci na wikileaks mozes da denial...;)

Кога сме веќе кај комшики,ауффф што имам една тука,уфффф.Али иам договор со Кирца дека ќе ја напраиме ренде заедно :) :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom