•
• Tαммι •
Гостин
Деверуша златен
....Може тоа да биде Немирлика ...ако сака секако 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
како шо сум глеал по филмој...попот треба да кажеЈас се воздржувам од коментари и чекам феноменалните организатори да ми кажат кога треба да ја банкам невестата и да ми даваат понатамошни инструкции![]()
Хахаха сеа и попот ќе побара попадика
..и на крај ќе идеме накај хотелот и сите заедно ќе се заглавиме во лифт..и ќе се занимаваме...и после ќе се спасиме и ќе отидеме на пуст остров каде пак сите ќе бидеме заедно и ќе се дружимее ^.^
и ќе играме кој ќе постира после мене
........
Луѓе ако шврља мојов човек да го истепате 
Тука сум бекако шо сум глеал по филмој...попот треба да каже
ЛУЈЏЕ БОЖЈИ......неаме матичар!
матичар !
а кумот истиот за секоја свадба? :p ма мн пиајне че му се фати

ја кумата че си ја слушамEпа сеа не знам за кумот ако прифати нека биде и он на сите свадби мене не ми смета тоахахахах

Ајде добра ноќ златце идам да ти се придружам во креветот за некоја минута и јас и да го напраиме тоа детето шо кажа дека личи на мене хахах <3 <3Мора и на попе да му најдеме некоја..и ќе правиме сите заедно свадба..и на крај ќе идеме накај хотелот и сите заедно ќе се заглавиме во лифт..и ќе се занимаваме...и после ќе се спасиме и ќе отидеме на пуст остров каде пак сите ќе бидеме заедно и ќе се дружимее ^.^
и ќе играме кој ќе постира после мене
........
Дечки отиде невестата да одмори. Ве сакам сите се читаме утре.
Мва Срценце мое. Биди уменЛуѓе ако шврља мојов човек да го истепате :p
Љубави кај се леташ бре?!Ајде добра ноќ златце идам да ти се придружам во креветот за некоја минута и јас и да го напраиме тоа детето шо кажа дека личи на мене хахах <3 <3
...јас до прва брачна ноќ ќе спијам со железни гаШти со катанци!
ко на не знам кој филм беше тоа!