Нема везе,машките ги привлекуваат "мирни" девојчиња. Барем јас за себе си кажувам дека нема нешто појако од повлечена,мирна и фина девојка,нежна на збор и на однесување. Одсекогаш ми биле major turn off гласни девојки,што сакаат да бидат центар на внимание,тоест да дојдат до израз,со курвински Анџелина Џоли фаци,independent sex and the city wanna be,одбивни ми се во старт. Се бара да е слатка,нежна и фина да те сака и да ја сакаш.
А јас незнам зошто добрите момци се замараат со лоши типки.Зошто да кажеш дека сите се исти во однесување нема смисла,реално. И незнам каде со муабетите алфа,бета,гама мажјаци што е бре ова животинско царство ? Ловец и плен ебате ќе си играме камено доба,не си набивајте комплекси со вакви глупости,секој си е човек за себе и си има свои вредности,вистинска конекција со женско не се прави пред сите,во друштво,затоа што пред толку луѓе мање више сите се вештачат или се повеќе или помалку свои,направи муабет со неа на само,зближи се со неа на само затоа што и таа
ќе биде своја нема да те искулира само за да испадне пичка во друштво(ПРИМЕР ебате)и ако има хемија и ако ви се спојат енергиите ќе приметите дали може да биде нешто повеќе.
Ако гледаш дека некоја ја привлекува да ја одбиваат цело време,да ја третираат во гомно,да ја вараат батали ја,повеќе од женските за жал се такви денес,сакале ние или не ама тој помалиот дел е многу поквалитетен и посодржаен,е таму треба да се бара вистинското нешто.
А и некоја спомна позади,демек како нас ни било јако да фатиме јака типка што сите ја посакуваат така и нив им било со лошите момци,хех па фати го бе девојче ако тоа ти донесе некое само задоволство дека си успеала да фатиш лош тип,али нема таму љубов ни од твоја а уште помалку од другата страна,ама добро,секој си има различни вредности во животот на кои цели и ги почитува.......да не се враќаме на муабетот како некои жени сакаат да бидат третирани како гомна.
А и Крејзи мислам спомна или кој и да спомнал не е битно,дека и лошите девојки/момци на крај бараат љубов,веројатно ќе дојдат да ја побараат на вратата на тие што претходно ги сакале трчале по нив додека овие НАЛИ бркале лоши типци и типки,епа тогаш знаете што,станете и вие лош дечко и фино и културно кажете и да оди да бричи стап и да си ебе матер.............верувајте ако претходно и се свиѓало таквото понашање ќе и се свиди и сега.
Бидете ми поздравени ЛОШИ типци и ЛОШИ типки