СУГС Раде Јовчевски - Корчагин

• Креатор на темата Креатор на темата .mARIJA.
  • Време на започнување Време на започнување
^ хахаха јако беше денес Филозофија :D
кој ве чуваше вас ?? :D

Тања мислам се вика, и мислам Биологија предава али не сум сигурен. Ми нема предавано.
Вас ?

Во 5 за 12 се одлучив КОРЧАГИН да одам. Леле ќе си пукам у колено. Ај нека каже некој како е, бла бла?
--- надополнето: Jun 16, 2011 6:46 PM ---
ПС. Пацка предава историја? Ако е таа, тогаш мене ќе ми е класна
ќе си пукаш во колено по 2-3 години :)

И Сузе не им давала да мрднат !! :D

Деца, ни случајно да не сте се запишале таму, пекол ќе ви биде (освен ако мама и тато не се пријатели со професорите!)

Деца, ни случајно да не сте се запишале таму, пекол ќе ви биде (освен ако мама и тато не се пријатели со професорите!)

Нема врска бе, 2 години поминати во Корчагин и не почуствував никаков пекол. Точно дека е потешко од другите гимназии (освен што се тука некаде со Орце) ама кој си учи не му е многу тешко. :)

Денеска малце постегнато беше на Историја. Не ни даваше да шараме многу многу наоколу.
Али и без тоа одлично пројдов.
Така да сеа може и официјално да кажам, чао Корчагин да идеш у три лепе.... :D
Се зезам, ќе ми фали :) Уште од сеа почна <3 :LOL:

Аааа денес стварно беше постегнато, ама и јас супер пројдов и сеа и ОФИЦИЈАЛНО ми е почнат распустот хахаха :P
Не да ќе ни фали Корчагин...тек ќе осетиме од септември, ама тоа е... :D

Значи јас, сега се запишав во Корчагин. Од септември ќе бидам прва.
Има луѓе што многу ме испоплашија, кои учат веќе таму како демек: ЛЕЛЕ, ОД ТОЛКУ ГИМНАЗИИ КОРЧАГИН ЛИ ЈА НАЈДЕ БАШ, БОЖЕ.
Ама не знам, сепак мене воопшто не ми е страв, и ич, ама ИЧ не се каам што таму се запишав. :)

Значи јас, сега се запишав во Корчагин. Од септември ќе бидам прва.
Има луѓе што многу ме испоплашија, кои учат веќе таму како демек: ЛЕЛЕ, ОД ТОЛКУ ГИМНАЗИИ КОРЧАГИН ЛИ ЈА НАЈДЕ БАШ, БОЖЕ.
Ама не знам, сепак мене воопшто не ми е страв, и ич, ама ИЧ не се каам што таму се запишав. :)
ќе се покаеш, рано ти е :)

Кој предава сега филозофија наместо Сидо? Дарица што предава и логика или?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom