Фан Клуб: Партизан

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Сака да ти каже дека тука се Шверцерат најјаките и ќе ги бранат помалите браќа Балисти и Гробари не им можат ништо.А ние Македонците ќе сме гледале како Албаницте ги тепаат Србите во нашиот главен град само преку ТВ?Ова ни во најубавиот ваш сон...

Член од
27 мај 2011
Мислења
265
Поени од реакции
113
quote="Златко_Македон, post: 4205974"]Инаку за лочката еве нешто од братството помеѓу Србите и Грците.

[/quote]

[

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Шо ми кажуваш со видеово ти стварно не си знаел како да објасниш нешто.Ми кажуваш колку се јаки Гробари?Играат против Олимпијакос а тоа е исто како против Звезда!Нешто не ти се точни работите во мозокот.

Член од
27 мај 2011
Мислења
265
Поени од реакции
113
Шо ми кажуваш со видеово ти стварно не си знаел како да објасниш нешто.Ми кажуваш колку се јаки Гробари?Играат против Олимпијакос а тоа е исто како против Звезда!Нешто не ти се точни работите во мозокот.
Ne znam kogo ne mu se tocni rabotite vo mozokot,ili si glup ko sajla ili si korav pa mozda i gluv,Vo videoto ima transparenti na Paok,i Grobarite peat na Grcki jazik,toa go pokazuva bratstvoto pomegu grobari i navivacite na paok,i toa znaci deka poveke sansi imaat grcite da patuvaat vo skopje zaedno so grobari za da otvorat grcko zname na gradski stadion,od kolku vie da im se pridruzite na grobarite =)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Кога веќе зборуваме за хулигани, јас имам еден предлог.

На поле, оградено со бодликава жица висока 5 метра, да ставиме 5000 Балисти и 5000 Гробари, па нека се убиваат колку сакаат. Балканот би бил поубаво место после тоа.

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Србите не се браќа со Грците, Србите се браќа со Македонците, Црногорците и Русите...

Член од
15 јуни 2011
Мислења
77
Поени од реакции
21
Ne znam kogo ne mu se tocni rabotite vo mozokot,ili si glup ko sajla ili si korav pa mozda i gluv,Vo videoto ima transparenti na Paok,i Grobarite peat na Grcki jazik,toa go pokazuva bratstvoto pomegu grobari i navivacite na paok,i toa znaci deka poveke sansi imaat grcite da patuvaat vo skopje zaedno so grobari za da otvorat grcko zname na gradski stadion,od kolku vie da im se pridruzite na grobarite =)
епа тогаш и вие,и гробарите и педерите ќе добиете батине......3 во 1

M

MrzaRules

Гостин
ИМА ЛИ ТУКА НЕКОЈ МОДЕРЕТОР ДА ПРЕВЗЕМЕ НЕШТО!!ЗА КОЕ ТАКВОЕ СЕ НАМЕСТЕНИ НЕЗНАМ

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Не си добро информиран.
Гробарите пеат на српски јазик, тоа ти го гарантирам, затоа пшто знам српски.
Второ, транспаренти на ПАОК се од навивачи на ПАОК, најголемите, најлутите ривали на Олимпиакос.
‘Љубовта‘ помеѓу Партизан и ПАОК наспроти Олимпиакос/Црвена Звезда е всушност наоѓање уште една причина за инциденти и тепачки.

Член од
27 мај 2011
Мислења
265
Поени од реакции
113
Se gledame na 19'ti,pa do togas pobrzajte da najdete karti (y) za da gi bodrite vasite braka,Nema potreba za poveke predvremenski diskusii.

ps : TV is never OFF
--- надополнето: Jun 20, 2011 4:45 PM ---
Не си добро информиран.
Гробарите пеат на српски јазик, тоа ти го гарантирам, затоа пшто знам српски.
Второ, транспаренти на ПАОК се од навивачи на ПАОК, најголемите, најлутите ривали на Олимпиакос.
‘Љубовта‘ помеѓу Партизан и ПАОК наспроти Олимпиакос/Црвена Звезда е всушност наоѓање уште една причина за инциденти и тепачки.
Na 1.40-minuta se gleda mnogu dobro parolata na grcki jazik,i peat na grcki jazik. Tocno e deka mozes da znaes srbski ali ne znaci deka i jas ne razbiram na koj jazik se pee.

istata utakmica samo razlicna snimka

http://www.youtube.com/watch?v=g-bXAc2T1iU

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Ke vidime dali ke ima karti za vas srbomanite od Makedonija.Ako dojdat grobarite samo onie ke bidat koi ke navivaat za Partizan vo Skopje,vie mozebi preku strimovi ke go gledate natprevarot.
Уживај дека ќе нема да може да најдеме карти :)
--- надополнето: Jun 20, 2011 5:24 PM ---
Одлично !!!!
Ќе си го гледаме Партизан у Скопје,политики тоа не треба да се меша, 5-0,0-5 и чао пријатно,уствари какви 5-0 у Београд,ќе поминат како Рил!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom