Фан Клуб: Партизан

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Тони...мислам дека и ти сам знаеш дека и вие како навивачка група ќе имате некој си ограничен број на карти...кај ќе ве сместат тоа е до организацијата..истото ќе биде и за Гробари ако гостуваат....мислам дека мора и би требало да има карти во слободна продажба....е сеа кој ќе ги купи тие карти тоа може само да претпоставуваме....а за нереди на трибини во Скопје можеби и нема да има можност да ги има...мислам на судир ваш со гробари...ќе ве стават вас на запад а нив на исток и решен проблем....и сигурно дека околу нив и околу вас ќе има празен простор до неутралните трибини...мое мислење е...
Абе ама ние сме домаќини и јасно е дека навивачи на Шкендија ќе има повеќе во Скопје.Не викам дека нема можност за да осигурат карти овие ама работата е дека нема да останат многу карти,и да без оглед на резултатот ве уверувам дека никој од Тетово па и албанците од Скопје,Гостивар се до Битола нема да ја испушти шансата да ја гледаат Шкендија во европските натпреварувања и тоа против Партизан.

M

Mario Gómez

Гостин
Абе шо толку замарање кој ќе има појше навијачи, битно Шкенди ќе изгубат минимум 5 разлика во двата натпревара заедно, сеа добро што се плашат од УЕФА Партизан, инаку морници ме лазат какви суштества ќе се шетаат низ Скопје и од едната и од другата екипа.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Абе ама ние сме домаќини и јасно е дека навивачи на Шкендија ќе има повеќе во Скопје.Не викам дека нема можност за да осигурат карти овие ама работата е дека нема да останат многу карти,и да без оглед на резултатот ве уверувам дека никој од Тетово па и албанците од Скопје,Гостивар се до Битола нема да ја испушти шансата да ја гледаат Шкендија во европските натпреварувања и тоа против Партизан.
Ништо чудно да не ви дадат ни вие да гостувате ни Гробари пошто уште сеа секаде пишуваат дека натпреварот ќе биде со голем ризик и сигурно ќе има инциденти нема шанса да помине без инциденти така да ништо чудно да го направат тоа.

M

MrzaRules

Гостин
абе јасно дека ќе има повеќе навивачи на Шкендија...ама сепак тој број ќе биде ограничен да речеме на 5000...а за тоа дека ќе има многу албанци на неутрални трибини јасно е...сите ќе сакаат да ја гледаат Шкендија...работата е кој ќе стаса да ги купи тие карти шо ќе бидат во слободна продажба....

Член од
27 мај 2011
Мислења
265
Поени од реакции
113
Tetovo,Skopje,Pristina,Tirana,Gostivar,Struga,Kacanik,Gjakova ne mi teknuvaat uste mnogu gradovi koi ke bidat vo gradskiot stadion,Ovaa ke bida Albania vs Srbia,taka da ne veruvam deka ke ima mesto za simpatizeri na Partizan od makedonia,Site karti ke bidat zemeni od strana na albancite,Ali sepak se ocekuva da ima i makedonci koi ke dojdat da go bodrat partizan,no ke mora da se dogovorat so grobarite zatoa sto so grobari moze da ima i grci koi gi sakaat makedoncite mnogu =) ali kako i sekogas,ne mora mnogu da se komentira pred vreme,ke dojde vreme ke se igra utakmicata i posle toa koj doma koj v'koma ke si pomine i toj den. poz do togas.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Нема веза што навивам јас за Звезда, но ова ќе биде Албанија vs Србија, Албанија vs Србија ќе си правите на друго место, не тука, разбравте ли?Ова тука е Македонија, идете во Тирана играјте си Албанија vs Србија.

Член од
27 мај 2011
Мислења
265
Поени од реакции
113
Нема веза што навивам јас за Звезда, но ова ќе биде Албанија vs Србија, Албанија vs Србија ќе си правите на друго место, не тука, разбравте ли?Ова тука е Македонија, идете во Тирана играјте си Албанија vs Србија.
Kaj sto busi parata ni burgija ne busi,Te razbiram ali pak mora od TV da si pratis utakmica =)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Kaj sto busi parata ni burgija ne busi,Te razbiram ali pak mora od TV da si pratis utakmica =)
Не се прај токмак со сила,кој рече дека на ТВ ние неутралните ќе пратиме утакмицата ?!??!?
Биди сигурен нема нешто добро да поминете во Скопје...

M

Mario Gómez

Гостин
Ние сме само посредници овде, дел од нашите ќе си останат неутрални, дел ќе навиваат за желките, а дел ќе им се придружат на хордите кој сакаат војна на туѓ терен да водат, као последен пат ббб и торсида сакаа нешто видовме шо им се задеси, па нека размислат сеа.

Член од
27 мај 2011
Мислења
265
Поени од реакции
113
Не се прај токмак со сила,кој рече дека на ТВ ние неутралните ќе пратиме утакмицата ?!??!?
Биди сигурен нема нешто добро да поминете во Скопје...
Sekad segde,sme pominale po dobro od vas sakas vo gradski sakas vo kale,Shvercerat ke bidat segde pa ke vidime koj po dobro ke pomine,Mnogu e tesko na svoe mesto da ostanes na strana,kako bezdomnik =) Ali toa e faktot i mora da se priznae. Vo gradski ke se otvori najgolemoto ALBANSKO zname. ( Kako sto slusnav ne sum siguren,kartite ke se prodavaat od strana na FK Shkendija ne od stranata na ffm,ali nema vrska TV'to raboti 24 casa ):cool:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Куманово цело црно бело. За пун ЈУГ!!! ;)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Sekad segde,sme pominale po dobro od vas sakas vo gradski sakas vo kale,Shvercerat ke bidat segde pa ke vidime koj po dobro ke pomine,Mnogu e tesko na svoe mesto da ostanes na strana,kako bezdomnik =) Ali toa e faktot i mora da se priznae. Vo gradski ke se otvori najgolemoto ALBANSKO zname. ( Kako sto slusnav ne sum siguren,kartite ke se prodavaat od strana na FK Shkendija ne od stranata na ffm,ali nema vrska TV'to raboti 24 casa ):cool:
Што сака да каже аУторот на мислењево ?!?
Докажуваш глупак ни еден дека не сте навивачка група,туку племе слезено од планина во обид да преживее !
А и неписмен си башка,не знам што сакаш да ми кажеш со постов некако многу си ми нејасен,ама ај те разбирам,планината ти била куќа до вчера,нема школо таму,нема водовод...

Член од
27 мај 2011
Мислења
265
Поени од реакции
113
Што сака да каже аУторот на мислењево ?!?
Докажуваш глупак ни еден дека не сте навивачка група,туку племе слезено од планина во обид да преживее !
А и неписмен си башка,не знам што сакаш да ми кажеш со постов некако многу си ми нејасен,ама ај те разбирам,планината ти била куќа до вчера,нема школо таму,нема водовод...
hgaghaghgha,Pleme slezeno od planina vo obid da prezivee,Ali ne sme pleme izmislena koj ne znae koj mu e tatko,ili koe mu e vistinskoto ime,i ne znae sto po prvo da se custvuva,ali srekni ste sto imate bajgi drugi iminja i pleminja koi mozete sami da se custvuvate( ali za zal ni od strana da drugite pleminja ne ste dobre dojdeni ) kako sto napisal drugarti po gore 'Куманово цело црно бело. За пун ЈУГ!!! ;)'' tuka se prasuva prasanjeto zasto imate tolku simpatija kon edno pleme koi se braka so Grci? koi ne ve sakaat,ne mozat da ve vidat,Navistina ste za ZAL,Ste se pomesale nit samite ne znaete za kogo da navivate,koj klub da go sakate,ali kako sto napisav pogore za sreka imate mnogu izbori ' vardar,skopje,metalurg,rabotnicki,A za kogo navivate? CPB? FA? ili od tolku mnogu izbori ste skoknale i vo k.. na Grobari i Delije..:eek:

Kajgana Shop

На врв Bottom