Фан Клуб: Шкендија

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Не верувам дека управата на Партизан ќе им дозволи на Гробарите да гостуваат во Скопје, пред се затоа што УЕФА едвај чека најмала политичка провокација за да ги исфрли од европските натпреварувања.
(Партизан досега едно сто пати бил финансиски и дисциплински казнуван)

Но, во Скопје има голем број на Гробари.

Член од
10 јануари 2011
Мислења
72
Поени од реакции
15
Не верувам дека управата на Партизан ќе им дозволи на Гробарите да гостуваат во Скопје, пред се затоа што УЕФА едвај чека најмала политичка провокација за да ги исфрли од европските натпреварувања.
(Партизан досега едно сто пати бил финансиски и дисциплински казнуван)

Но, во Скопје има голем број на Гробари.
Абе публика ај на страна али доле на терен.. тешко ке иде

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Ај да видиме на кое ниво е македонскиов фудбал,што толку ја фалите Шкендија дека играла ептен јако...

Член од
10 јануари 2011
Мислења
72
Поени од реакции
15
Ај да видиме на кое ниво е македонскиов фудбал,што толку ја фалите Шкендија дека играла ептен јако...

Во штип кога беа 2 пати .. изгубени беа првиот пат 2-1 изгубија.. 2 риот пат 0-2 победија со голови од грешки според мене не играат којзнае што.. и мислам дека добро ќе бидат избањати од ПАРТИЗАН

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
Леле ке ве отворат ко конзерви у србија..

Член од
1 април 2011
Мислења
25
Поени од реакции
3
Со среќа зошто ќе ви треба. :D

Сепак како наш преставник од Македонија сакам да ги победите иако за тоа ќе биде тешко сепак има минимални шанси, и не верувам дека ќе имате муда да гостувате во Белград сепак ако го направите тоа ќе ви дадеме медал 'balls of steal' иако таму ќе ви биде зезнато ..
Za muda :A Samo ako donesat upravata na ballistite odluka deka ke idemo ke vidis sto ke bide vo beograd .. A VIE NE PAMTAM NEKOJA NAVIVACKA GRUPA DA DOJDE NA GOSTUVANJE VO TETOVO BEZ DA GO PUSI KUROT... MISLITE DEKA VIE MU SE PLASITE NA srbite NIE NE MU SE PLASIME NIE TOA GO CEKAVME

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
bBarem nesto podaleku da im se padnese, podolga da bidese ekskurzijata. Vaka samo kalemegdan ce go vidat. Ocekuvam da gi napolni partizan kako torbi ciganski.

Член од
25 септември 2008
Мислења
342
Поени од реакции
63
јас каа македонец ќе си навивам за шкендија оти е клуб од македонија, е сеа бил албански македонски тоа не ме интересира додека достојно а претставуе МАКЕДОНИЈА!!!
а и ќе ми биде мило да изгубат србите!!!

М

Мартин`

Гостин
Za muda :A Samo ako donesat upravata na ballistite odluka deka ke idemo ke vidis sto ke bide vo beograd .. A VIE NE PAMTAM NEKOJA NAVIVACKA GRUPA DA DOJDE NA GOSTUVANJE VO TETOVO BEZ DA GO PUSI KUROT... MISLITE DEKA VIE MU SE PLASITE NA srbite I NIE MU SE PLASIME NIE TOA GO CEKAVME
Управата сигурно нема да ви забрани за гостување, освен ако не притиснете вие 'тајно' тоа да го направи.

јас каа македонец ќе си навивам за шкендија оти е клуб од македонија, е сеа бил албански македонски тоа не ме интересира додека достојно а претставуе МАКЕДОНИЈА!!!
а и ќе ми биде мило да изгубат србите!!!
Достојно тешко дека ќе може кога вадат Македонски знамиња и ставаат Албански и бар немаат ни 1 знаме на трибина Македонско важно наш преставник .. сепак ајде у најмала рака ќе бидат интересни натпревариве од секој аспект :)

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
mnogu siguren sum deka ke ima povece grobari od MK otkolku od srbia

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Па во Куманово постојат подгрупи на Гробари и Делије,има и во Скопје Гробари,во Велес мислам,не се секирај и од Србија ќе дојдат доста.
Искрено не ви посакувам да се закачите со нив,пошо ќе ве расформираат во рок од саат време :D

B

Beck's

Гостин
ova sakav da prasam dali postoi nekoj sto ke naviva za Shkendija mesto za srbite :D

I da padneme vazno ke vidime interesen duel,poln so spektakl.Pa sea i golema sreka ke ni treba za nesto poveke

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
A vie bidete sigurni deka karti ke ima samo za Grobarite od Srbija,a tie na kogo ke im gi dadat toa e nivna rabota.
Kartite nasata uprava ke gi prodade taka da ne se nadevajte premnogu.

A za toa deka ke ne rasformiraat...samo ke se nasmeam...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^^^ Па ти очигледно си глуп, ја тоа те прашав а ти ми викаш у Скопје. Можеше да ми одговориш одма а не да се праеш паметен.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Кумановците ќе се соберат сигурно добра бројка.Они и онака често идат на ЈНА,а имаат и еден огромен транспарент ГРОБАРИ КУМАНОВО.Само што и Гробари се јака група.Една од појаките во Европа(Топ 20-30 групи заедно со тие од екс-ју големата четворка) ништо чудно да се нацртаат од Србија 2-3 000.Еве кај им е Скопје,а правење големи инциденти не им е нешто непознато.
Иначе леле да ни дојдете и вие и тие у Скопје......:sneaky:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom