Иден министер за правда? Предлози

• Креатор на темата Креатор на темата POWER-MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Јанакиевски. Не му беше прифатена.
АЈ сеа назад на темата, оти ќе не бришат. Вие имате идеја за некој министер кој ќе го биде? Јас уште мислам на судија во пензија, ама некако ми е престар за да има енергија да работи доволно....

Мислам дека Зоко Заев....би вршел работа.....
пошо во еден скеч изјави дека сака да превоспита тоа судиите :)

Само да не турат некој шпон , иначе i don't give a fuck
Ни треба човек што ќе работи професионално, шо има везе што е?
Ако работи по партиски директиви како маневски, и јапонеџ и американец нека е....џабе.

Се шпекулира со Јанкуловска, само мислам дека тоа ќе биде крајно погрешен потег. Со оглед дека се умешува и политика (највеќе нели :) ) може да биде и некој од ДУИ, ко на пр. Аднан Јашари проф. по право
F9CFD28D0623CB47B117434A36CEA7A7.jpg
на Штул, но во никој случај Маневски.

Ќе се изненадите не си оди вампирот така лесно :).....

Се шпекулира со Јанкуловска, само мислам дека тоа ќе биде крајно погрешен потег. Со оглед дека се умешува и политика (највеќе нели :) ) може да биде и некој од ДУИ, ко на пр. Аднан Јашари проф. по право
F9CFD28D0623CB47B117434A36CEA7A7.jpg
на Штул, но во никој случај Маневски.

Мислиш дека би бил добар министер ?

Жити мене Михајло од Башино село бил, војска кога бев имаше еден од истото село во главата како него, озбилно роднина му е....

Не знам кој ќе е ,во секој случај ние сме заебани.Ама побетер од овај Маневски немало,да му ибам комунистичката фаца!

Мислиш дека би бил добар министер ?
Па со оглед дека бил професор, да речеме дека би бил поозбилен човек, и поголем експерт од Гордана у секој случај. Можда имаат и други кандидати, јас ја пишав коалиционата варијанта.

Па со оглед дека бил професор, да речеме дека би бил поозбилен човек, и поголем експерт од Гордана у секој случај. Можда имаат и други кандидати, јас ја пишав коалиционата варијанта.

Искрено, не верувам дека е соодветно решение за министер за правда. Мислам дека ДУИ би имале подобро решение доколку сакаат да понудат министер за тоа место, а Јашари иако е професор не делува воопшто доволно образувано да го раководи тој ресор.

Јанакиевски. Не му беше прифатена.
АЈ сеа назад на темата, оти ќе не бришат. Вие имате идеја за некој министер кој ќе го биде? Јас уште мислам на судија во пензија, ама некако ми е престар за да има енергија да работи доволно....

добар ти е изборот тука еднакво мислиме само со професионалци а не аматери како Маневски македонија ќе оди напред
абе се се ама за судската академија измените што ги направија а на крај краева се се сведува на партиски избор

Министер за правда некој професор од Правен факултет човк кој досега не е толклу јавно виден и не е толку навлезен во политикава

По се изгледа дека Јашари ќе биде нов минстер за правда.

исто така и некој од УЧК ќе биде во одбрана....ех Македонијо.....тие што сакаа да те распарчат..денес ти седат во Влада....
oftopic.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom