Препораки за игри

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
Far Cry 2 mi ja igra bez problemi na High!
--- надополнето: Jun 15, 2011 7:51 AM ---
Nekoja igra koja trazi slicna konfiguracija na Far Cry 2 ?

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Far Cry 2 mi ja igra bez problemi na High!
--- надополнето: Jun 15, 2011 7:51 AM ---
Nekoja igra koja trazi slicna konfiguracija na Far Cry 2 ?
Можеби Crysis, Crysis Warhead, Crysis 2, Medal of Honor, Battlefield Bad Company 2, некоја COD( иако бара многу помалце од Far Cry 2), мислам доста ти се овие, доколку си фан на фпс игрите.

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
--- надополнето: Jun 15, 2011 9:19 AM ---
Можеби Crysis, Crysis Warhead, Crysis 2, Medal of Honor, Battlefield Bad Company 2, некоја COD( иако бара многу помалце од Far Cry 2), мислам доста ти се овие, доколку си фан на фпс игрите.
tnx!

Член од
29 октомври 2008
Мислења
1.394
Поени од реакции
259
Излезе и Alice Madness Returns [SKIDROW]

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
^не е асално кракната.

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Ај ќе го постирам скрин шотов у оваа тема пошто CoD Elite уствари и е ново нешто, т.е. му доаѓа како мултиплеер мод.

FAIL! (n)

laceso

Zoomj †
Член од
17 мај 2011
Мислења
422
Поени од реакции
318
Ај ќе го постирам скрин шотов у оваа тема пошто CoD Elite уствари и е ново нешто, т.е. му доаѓа како мултиплеер мод.

FAIL! (n)
Шо е фејл овде, луѓето што работат на КОД пц платформата ја гледаат како некоја застарена конзола, како НЕС,Атари на времето, бидејќи неможат да извлечат многу пари од нив зошто има понормални луѓе кој попрво тие пари ќе ги испијат или ќе ги инвестираат во делови за пц него да ги фрлат на некој стоки што не заслужуваат а не ни ги фермаат. За кој труд би им дал на пацериве 70+ евра, за повторно преку kidbox и failstation да се промовираат.
ма марш у курац.

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Шо е фејл овде, луѓето што работат на КОД пц платформата ја гледаат како некоја застарена конзола, како НЕС,Атари на времето, бидејќи неможат да извлечат многу пари од нив зошто има понормални луѓе кој попрво тие пари ќе ги испијат или ќе ги инвестираат во делови за пц него да ги фрлат на некој стоки што не заслужуваат а не ни ги фермаат. За кој труд би им дал на пацериве 70+ евра, за повторно преку kidbox и failstation да се промовираат.
ма марш у курац.
Знам дека неможат од ПЦ да извлечат мн. пари и дека не фермаат, ама дека волку ниско паднале.... :unsure:

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445

FAIL! (n)
ма марш у курац.
А пак да не треба во посебно мени да го сместат ПЦ? Можат само да пишат платформа наместо конзола. Пази и конзолите се комјутери па ги викаат конзоли.

Член од
15 април 2009
Мислења
657
Поени од реакции
112
Има ли нешто интересно за играње? ( освен CoD4 , Portal 2 Co-Op , DiRT 3 )

Kajgana Shop

На врв Bottom