T
Tetro
Гостин
Е да бе. Хаха. Тој кредитот како планираш да го враќаш?Незнам дали е на место прашањето, али за AMC кредит, значи само лична карта и одобруват?
:/
Е да бе. Хаха. Тој кредитот како планираш да го враќаш?Незнам дали е на место прашањето, али за AMC кредит, значи само лична карта и одобруват?
:/
чаре брат види дан имаш некој вирус во ком па да ти кочит или пак uninstal кантер и одново инсталираја ама не та истата спушти друга пр јас ја имам од мах инсомниа нова верија и не сум се пожалил..Кога вклучувам кантер 1.6 и пробам да влезам на некој сервер компијутерот се закочува и ниедна контрола во csto не реагира единствено може да се исклучи преку таск менаџер (не секогаш) и никогаш не троши повејке од 57.000к пишува ва таск менаџерот
РЕШЕНИЕ?!?!?
Евентуално да најдеш во оглас старо куќиште, сочувано, па да ја прештрафиш матичната, цдромот, хдд и екранот.Здраво,
Ме интересира дали е можно да го сменам куќиштето на лаптопот?
Значи сите хардверски делови ми се функционални заедно со мониторот, ама почна да ми се распаѓа
дали постои начин да се изведе ова некако и колку би коштало.
Ја си отидов од кај шо ми беше купен лаптопот, ми порачаа точно тоа шо требаше (у случајов пластиката околу екранот, и одоздола као капаче едно шо е... иначе комплет све има да си порачаш) и ми стигна после месец дена, и ми сменија... ама ако ти е постар лаптопот од 2 години не се исплати... (мене ова ме фати околу 100 евра)...Здраво,
Ме интересира дали е можно да го сменам куќиштето на лаптопот?
Значи сите хардверски делови ми се функционални заедно со мониторот, ама почна да ми се распаѓа
дали постои начин да се изведе ова некако и колку би коштало.
Купи си нов кулер, обавезно, немој да ризикуваш со квази поправки да не ја зезнеш скроз графичката.Пред 1 саат почна нешто да ми вади некои чудни звуци компјутерот, приметив дека е кулерот ама не знаев дали на процесорот или графичката. Испадна дека на кулерчето на графичката тоа во средина налепницата се откачила и почнала да вади таков звук додека се врти. Откако ја извадив кулерчето прекина да ми се врти. Дали сум го набил нешто? Ако има чаре кажете.
Koj ja trkala grafickata, i onaka katastrofa mi e x600 pro xD, ke si zemam barem kolku tolku podobra. Uste edno prasanje, kolku vreme ke mi raboti grafickata vaka bez kuler? xDКупи си нов кулер, обавезно, немој да ризикуваш со квази поправки да не ја зезнеш скроз графичката.
Дали стварно очекуваш дека некој може да ти го одговори прашањево?Koj ja trkala grafickata, i onaka katastrofa mi e x600 pro xD, ke si zemam barem kolku tolku podobra. Uste edno prasanje, kolku vreme ke mi raboti grafickata vaka bez kuler? xD
--- надополнето: Jun 18, 2011 3:15 PM ---
Dobro e, pak mi prorabote hahahah
Вуферу ако имаш чаре кажувај, ако немаш не билдај мислења за џабе.Дали стварно очекуваш дека некој може да ти го одговори прашањево?
Па види какво прашање прашуваш. Ама ок ќе ти работи уште 5 дена 4 часа и 3 мин 2 секунди и 1 пенисВуферу ако имаш чаре кажувај, ако немаш не билдај мислења за џабе.