Помош, проблеми, прашања, совети...

G1-Killer

Life is a game
Член од
18 декември 2009
Мислења
359
Поени од реакции
465
Кога вклучувам кантер 1.6 и пробам да влезам на некој сервер компијутерот се закочува и ниедна контрола во csto не реагира единствено може да се исклучи преку таск менаџер (не секогаш) и никогаш не троши повејке од 57.000к пишува ва таск менаџерот
РЕШЕНИЕ?!?!?

Ace CFC

KTBFFH
Член од
15 октомври 2009
Мислења
362
Поени од реакции
22
Кога вклучувам кантер 1.6 и пробам да влезам на некој сервер компијутерот се закочува и ниедна контрола во csto не реагира единствено може да се исклучи преку таск менаџер (не секогаш) и никогаш не троши повејке од 57.000к пишува ва таск менаџерот
РЕШЕНИЕ?!?!?
чаре брат види дан имаш некој вирус во ком па да ти кочит или пак uninstal кантер и одново инсталираја ама не та истата спушти друга пр јас ја имам од мах инсомниа нова верија и не сум се пожалил..

G1-Killer

Life is a game
Член од
18 декември 2009
Мислења
359
Поени од реакции
465
Вирус нема 100000% сум сигурен инсталирав и најнови драјвери за графичкава,и јас исто ја иам од инсомниа веќе долго време и не сум се пожалил од вакво нешто ја избришав и пак ја индталирав и џабе

Ace CFC

KTBFFH
Член од
15 октомври 2009
Мислења
362
Поени од реакции
22
епа незнам брат мојт нешто да ти е до ком. нека ти казит некој со се разбират доста добро од ком.

436053

Consigliere
Член од
19 декември 2005
Мислења
860
Поени од реакции
68
Здраво,
Ме интересира дали е можно да го сменам куќиштето на лаптопот?
Значи сите хардверски делови ми се функционални заедно со мониторот, ама почна да ми се распаѓа :)
дали постои начин да се изведе ова некако и колку би коштало.

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Здраво,
Значи сите хардверски делови ми се функционални заедно со мониторот, ама почна да ми се распаѓа :)
Евентуално да најдеш во оглас старо куќиште, сочувано, па да ја прештрафиш матичната, цдромот, хдд и екранот.

Zombie

...resistance is futile...
Член од
2 февруари 2008
Мислења
388
Поени од реакции
46
Здраво,
Ја си отидов од кај шо ми беше купен лаптопот, ми порачаа точно тоа шо требаше (у случајов пластиката околу екранот, и одоздола као капаче едно шо е... иначе комплет све има да си порачаш) и ми стигна после месец дена, и ми сменија... ама ако ти е постар лаптопот од 2 години не се исплати... (мене ова ме фати околу 100 евра)...

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Пред 1 саат почна нешто да ми вади некои чудни звуци компјутерот, приметив дека е кулерот ама не знаев дали на процесорот или графичката. Испадна дека на кулерчето на графичката тоа во средина налепницата се откачила и почнала да вади таков звук додека се врти. Откако ја извадив кулерчето прекина да ми се врти. Дали сум го набил нешто? Ако има чаре кажете.

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Пред 1 саат почна нешто да ми вади некои чудни звуци компјутерот, приметив дека е кулерот ама не знаев дали на процесорот или графичката. Испадна дека на кулерчето на графичката тоа во средина налепницата се откачила и почнала да вади таков звук додека се врти. Откако ја извадив кулерчето прекина да ми се врти. Дали сум го набил нешто? Ако има чаре кажете.
Купи си нов кулер, обавезно, немој да ризикуваш со квази поправки да не ја зезнеш скроз графичката.

\m/arko

Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Купи си нов кулер, обавезно, немој да ризикуваш со квази поправки да не ја зезнеш скроз графичката.
Koj ja trkala grafickata, i onaka katastrofa mi e x600 pro xD, ke si zemam barem kolku tolku podobra. Uste edno prasanje, kolku vreme ke mi raboti grafickata vaka bez kuler? xD
--- надополнето: Jun 18, 2011 3:15 PM ---
Dobro e, pak mi prorabote hahahah

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Koj ja trkala grafickata, i onaka katastrofa mi e x600 pro xD, ke si zemam barem kolku tolku podobra. Uste edno prasanje, kolku vreme ke mi raboti grafickata vaka bez kuler? xD
--- надополнето: Jun 18, 2011 3:15 PM ---
Dobro e, pak mi prorabote hahahah
Дали стварно очекуваш дека некој може да ти го одговори прашањево? :confused:

\m/arko

Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Дали стварно очекуваш дека некој може да ти го одговори прашањево? :confused:
Вуферу ако имаш чаре кажувај, ако немаш не билдај мислења за џабе.

Kajgana Shop

На врв Bottom